Powered by Jasper Roberts - Blog

Första oktober..

 
Hösten har verkligen bjudit på värme och fint väder hitintills och vi fångade dagen med en promenad i området och en massa bus med Charles på hans favoritlekplats...
 
 
Han har blivit så stor nu så han hoppar på studsmattan och det är så roligt att se glädjen när han upptäcker att han faktiskt kan något nytt. Att få till hoppandet så att man verkligen lyfter på studsmattan, det är ju pirrigt ii magen även för en vuxen...  Efteråt gick vi hem och så hann jag göra ett yogapass medan Charles sov i mormor och morfars säng... Yogan var tuff idag men jag belönades med ett varmt, skönt bad efteråt så det var det värst och i eftermiddag kom farfar över på middag, alltid lika mysigt att träffa farfar och höra om hans liv. Både idag och från förr, det finns så många makalösa historier som han berättar och jag blir alltid lite rörd när vi säger hejdå, för allt han delat med sig av just denna gången. Fina farfar, både coolast och stiligast i stan!
 
 
Nu har vi nattat Charles och ska se ett avsnitt Veep eller två, jag älskar verkligen den serien och fattar inte hur vi kunnat missa den innan! Vi är redan på säsong 4 av 6, haha... Men det gör inget för jag såg att Bachelor börjar snart på sjuan, jaaaa. Mitt favoritprogram, haha.... Jag kommer sitta klistrad hela hösten.
 
 
Hoppas ni också haft en supermysig söndag!
Kommentera inlägget här: