Powered by Jasper Roberts - Blog

Att vara Snällvisk

Godmorgon från en tjej med INGEN röst alls.. INGEN. Det har flugits ner en gigantisk filmutrustning, en makeupartist är bokad och outfitsen för alla videos hänger på rad men jag kan inte få fram ett pip från min mn - jag har tappar rösten och allt få avbokas i sista sekund, helt sjukt och jag skäms som bara den fastän det inte är mitt fel.... Mikael som styr allt har avsatt en hel arbetsdag till mig idag och flugit ner från Stockholm för allt filmande - ahhhhh. 
 
Men det går inte att göra något åt det, bara att tänka om och ha planeringsdag tillsammans. Och dricka te, massor av te....
 
En helt annan sak dock - kolla här. I somras när jag var på ett bröllop så pratade Rickards kusin med mig om ett ord hon hade tagit fram som jag tyckte var briljant - ordet "Snällvisk" och jag har tänkt så mycket på det sedan sist så när jag såg att även tidningen Amelia snappat upp hennes briljanta ord kände jag att jag måste dela med mig till er med, läs och tacka för ett ord som kommer förändra era liv!
 
 
Alltså - har inte Matilda kommit på ett ord vi alla borde använda oftare?? Snällvisk, hur smart och snällt mot sig själv som helt, att vara Snällvisk kan vara att ta sig tid för yoga en kväll, att köpa en bit choklad när man är och handlar och äta den i bilen när man lyssnar på en podd innan man kör hemåt igen, när man unnar sig att åka på SPA eller massage eller bara drar ut och går själv i skogen och laddar batterierna. När man tar hand om sig själv helt enkelt!
 
 
 
 Nu blir det TE
madelein.se:

Jättebra ord!

lars:

Johanna Jag själv lever inte så mycket i poddens och facebook värld. Men jag gillar din bloggsida. Blogga för mig på ett enkelt sätt och inte för proffsigt, trivs jag med. Ta hand om dig själv är så jäkla viktigt, som du skriver
Ha de

Kommentera inlägget här: