Powered by Jasper Roberts - Blog

Att bygga en utbilidning

Kraaax -hallååå-kraaax!
Nej, rösten är puts väck och jag har varit relativt tyst idag och jobbat på med admin och kursplanering istället... Ni som tänkte gå bröllopskoordinatorutbildningen - herregud den blev just mycket bättre än vad jag någonsin hade vågat hoppas på kan jag säga! Jag bygger den så att jag kan få in personlig coachsamtal, mentorskap och övningar mellan mig och varje deltagare vilket JAG brinner för. Att inspirera, utveckla och lyfta andra så därför kändes det så himla bra nu när vi fick till flera bitar av personliga coachsamtal i utbildningen.
 
Annars då? Den här bilden från igår får symbolisera alla tusen koppar te jag druckit idag, mineralvatten fick jag också tips om och sedan är det väl bara att erkänna att huvudet dunkar, öronen spränger från flygningen igår och att jag känner att vila nästa vecka är på sin plats.
 
 
Men nu ska jag ta en lång, varm dusch medan Rickard och Mike busar med Charles en trappa ner... Mike följde med mig och hämtade Charles idag på förskolan och glädjen i Charles ögon när han tjuter Mikäääää gör så man bara smälter, han älskar verkligen våra vänner Mike och Martina, så fint att se.Tur att Martina kommer i helgen också!
 
 
Hoppas ni haft en fin torsdag mina vänner, nu rullar vi mot helgen ju!
Angela:

Krya på dig massa 💖

Sandra:

Tror du att din fina tröja går att få tag i nu? Superfin!

Kommentera inlägget här: