Powered by Jasper Roberts - Blog

3 drömfrukostar en måndag...

Gomorgo och glad måndag från min turkiska yoghurt med granola och banan... och kaffe såklat! Jag var så hungrig idag så även om jag håller i min lilla måndagstradition om lite lyxigare frukostar och lugnare starter på måndagar så var hann jag inte fota den innan jag högg in så här är tre andra drömfrukostar jag längtar tillbaka till...
 
Den här där jag hade plockat jorgubbar, blåbär och mynta i min ege trädgård och hallonen var plockade från hallongården... Så otroligt lyxig hemmfrukost nu under sensommaren!
 
Den här från Riche - kolla overnightoaten och bären och åhhh croissanten!! Mmmm
 
 Den här på Two Hands i New York första morgonen på vår dejtresa i våras... Dyrt men SÅ GOTT!
 
 
 
Men jag är nöjd och glad med min skål jag har här också, faktiskt! För den innebär att jag får äta frukosten i pyjamasen och det älskar ju jag - först frukost och sen börja dagen! Eller småbörja dagen framför datorn som nu men frukostskålen bredvid... Fördelen med att jobba hemifrån helt klart!
 
Denn veckan bjuder på mycket hemmkontorstid vilket jag behöver för nästa vecka är sådär kaotisk igen så idag väntar jobb med bloggen och ett möte i Malmö så jag hinner passa på att äta lunch hemma hos den vännen som fick ställas in i onsdagseftermiddag, hon och hennes relativt nykläckta dotter och min vän Nea så det blir en riktigt mysmåndag detta! Imorgon väntar återbesök hos sjukgymnasten och ett telefonmöte där vi ska ha avstämning med de sista detaljerna inför nästa filmdag med Great Weddings Academy - tusen tack för responsen förresten! Ni kommer älska denna utbildnignen, den täcker verkligen varje centimeter av jobbet och tanken är att den ska diplomera såväl er som vill starta eget som er som kanske jobbar på någon festlokal men gärna skulle vilja kunna mer om bröllopskoordinatordelen. Vi har sista filmdagen för steg 1 nästa torsdag så allt ska preppas inför det och så måste jag boka en MUA  till den morgonen - någon som tips på har en som ka komma till Näset en morgon? Sen ska håret fixas och lite böcker signeras och postas. Kul vecka!
 
Men först, som alltid - meeer kaffe!
 
Ha en mjuk start på veckan <3
Cariin:

Så spännande! Hur stor del av utbildningen kommer du själv vara delaktig i? Alltså kommer du vara lärare? Vad innebär egentligen att en utbildning är diplomerad? :)

Svar: Den är online så det är jag som leder hela kursen och sedan får man coachsamtal över Skype med mig i steg 1 och 2 och i steg 3 ses vi live :)
Att den är diplomerad innebär att man måste gå igenom hela utbildningen och klara testerna för att kunna gå vidare. Det är flera tester i själva utbildningen och även en live-del där man ska visa på att man har förstått och kan applicera de kunskaper man fått på riktigt.
JOHANNA KAJSON

Cariin:

Tack för bra svar! :)

Cariin:

Tack för bra svar! :)

Kommentera inlägget här: