Powered by Jasper Roberts - Blog

Medan jag är modig...

Inlägget innehåller adlinks
 
 
Jag är iväg hos psykologen nu på lunchen och medan jag är modig (vill inte ALLS idag, vill bara springa åt andra hållet och skita i det för jag får panik av bara tanken på att prova gå in i minnet på riiktigt som vi ska göra idag) så istället för att skriva om det så tänkte jag visa er tre tips till era kids som jag själv spanade in imorse;
 
Tll barnen: Julen är snart här och allt brukar ta slut galet fort, denna lilla tomtedräkten med extra fluff  har redan tagit slut i minsta storleken men visst var den fin?  och de grå ribbstickade ullunderställstajtsen kändes mer rejäla än alla andra jag sätt, finns i blått också... Jeansen är våra nya favoritjenas till C, lagom mjuka och snyggast är de i svart eller mörkblått... (Alla länkar är adlinks)
 
 
Och sen får jag fortfarande ständigt frågor om mina skor, du hittar dem här. (adlink) och de är inte bara fluffiga och snygga utan SÅ sköna också!
 
 
 
 
Nu ska jag vara modig.
 
 
Alla länkar är adlinks, läs mer om vad det är här.

Fredagslistan från little miss sunshine till #goals

Gissa vad jag äter till frukost idag? Haha, samma igen... Varför har jag aldrig provat det förut? SÅ GOTT ju...
 
Och så klurar på dessa frågorna som jag fick skickat till mig ihop med grejerna från Urban gloss...
 
 
Vem pushar dig to wake up and kick ass?
Enkelt svar - Isabella! Hon är min kick-i-baken-du-kan-göra-vad-du-vill vän som alltid ger extra pepp kring att jag kan få vara som jag är och att jag kan få göra vad jag vill.
 
 
Vem får ditt hjärta att skip a beat?
Det finns två personer som får mig att tappa andan av kärlek och det är Rickard och Charles. Jag kan titta på Charles i timmar och bara vilja gråta av kärlek och tacksamhet för han är den mest magiska lilla person som ger mig så otroligt mycket kärlek. Och så Rickard, jag kan faktiskt tjuvspana på honom också i soffan när vi tittar på TV och känna hur hela jag fylls av pirr och kärlek över hur fasiken denna snygga, vackra, snälla, omtänksamma och roliga man valde att leva livet med just mig.
 
Vem är din partner in crime?
Jag skrev ju om det igår, att jag är på jakt efter nästa parter in crime... Jag har många olika som jag hakar med på helt olika grejer men annars är Rickard den första jag skulle ringa om något roligt hände som jag ville dela med honom.
 
Vad får dig att skina som little miss sunshine?
Charles. Igen. Och familjen. Och ett glas champagne. Och stunden när jag vet att jag har en hel kväll framför mig i soffan med Rickard att kolla Veep... Och en varm morgon när jag vet att jag har en dag på stranden eller vid en pool framför mig... Eller choklad. Massor med saker helt enkelt!
 
Vad är #goals för dig?
Den där stunden när hela livet känns i balans. När man inte är stressad och pressad eller känner sig otillräcklig på något håll - när alla behov är lagom uppfyllda liksom... Och när Charles skrattar så där urlyckligt och tittar  på mig med tindrande ögon. DET är goals!
 
 
 
Glad fredag <3

En skrattande eftermiddag

Imorse när jag lämnade C på förskolan såg jag Louise och Henry på parkeringen och de bor längre ner på samma gata som oss men vi har ändå inte sprungit på varandra på nästan två veckor så jag hade tänkt smsa henne idag och fråga när vi kunde leka så vi sken upp som stora solar båda två när vi såg varandra, haha. Som barn som liksom äntligen sågs igen och eftersom båda skulle hämta samtidigt i eftermiddag så bestämde vi lekdejt direkt - killarna har kul ihop men vi har ÄNNU roligare ihop, haha.
 
 
Jag var så himla glad när jag körde därifrån imorse och i eftermiddags när vi hämtade killarna och stack hem hit och röjde flög timmarna bort samtidigt som kaoset av leksaker fortsatte växa och jag är så JÄKLA stolt och glad över mig själv när jag inser att jag kommit så långt bort från min perfektionisthjärna som jag var fast i för 8 år sedan... Då hade jag ett kontrollbehov av värsta sorten och upprätta hålla någon fasad av perfekt hem men nu blir jag helt matt bara jag tänker på hur jag höll på... Matt och så vill jag krama mig själv då och säga att det är okej att sätta sig ner och vara i nuet och låta allt vara - för livet blir så mycket härligare idag!

Jag och Louise har så himla roligt ihop, och hon är raka motsatsen till vem jag var för 8 år sedan vilket är något av det härligaste jag vet. Vi har skrattat oss igenom hela eftermiddagen tillsammans så hon och lilla Henry nästan fick rusa här ifrån sent ikväll för att vi hade pratat bort klockan ända till strax innan sju, oooops. (No worries - jag slängde ihop zoopasta, falukorv och ärtor till killarna vid fem och de fick macka vid halv sju...)
 
 
 
Nu ska jag natta superC och sen väntar spinoffen på The Good Wife - äntligen! Älskar att bädda ner mig under filten och tända ljus och äta glass framför en serie när Rickard är borta och förr hade jag haft panik av att sova själv eller ha egenkvällar varje vecka men nu för tiden inser jag att jag BEHÖVER mina egenkvällar. De är guld värda - även om det är mysigt att Rickard kommer hem och sover inatt till skillnad från i vanliga fall när han bor öveer i Stockholm... Men han kommer inte förrän vid elva så jag hinner nog med att hänga med både Ben & Jerrys, haha.
 
 
Ha en superfin kväll <3