Powered by Jasper Roberts - Blog

Som en rosa karamell

Alltås den här bilden älskar jag, jag ser ut som en rosa karamell! Det är en av författarbilderna som är pressmateriale till boken, visst blir man glad?
 
 
 
GLAD FREDAG på er!
 
 
Becka:

Jättefin bild!!! 👌

Anni:

Så fin! Och snygg!

Johanna :

Så himla fin! Fortsätt att inspirerar precis som du gör! Blir alltid glad av att gå in på din blogg.

Tess:

Fantastiskt bild! Borde egentligen ha kommenterat ang vabb/föräldraledighet etc men tappade liksom energi. Alltid ska man behöva försvara sig, oavsett val, helt otroligt. Jag förstår att det dessvärre i vissa förhållanden tydligen behövs lagar för att få det jämställd, det är verkligen oroväckande. MEN med jämställdhet menar jag inte 50/50, med jämställdhet menar jag (OBS, det är min åsikt inget rätt eller fel) att man tar beslut gemensamt i en familj. Beslut som passar i livet, där och då. Punkt. Sedan förstår jag såklart att saker kan hända och att det ekonomiska då kan spela roll och det är såklart superviktigt att tänka på också. Men summa summarum, kan vi inte bara få låta varandra ta egna beslut och inte känna dåligt samvete för att man väljer efter det man vill i familjen och inte det folk säger?. Kram på er, Hejja er familj! Och jo, R:s engagemang med C och er familj skiner visst igenom, massor. Den som säger att det inte gör det vill inte se det.

Svar: Åh tack för fin kommenter!!! Kände mig heeelt missförstådd men det kanske speglar mer hur de människorna har det hemma eller o sin närhet?
JOHANNA KAJSON

Kommentera inlägget här: