Powered by Jasper Roberts - Blog

Frukosten i New York & Harvey Specter

Idag är det min vabbdag igen och vi ska sticka iväg till lekplatsen och busa strax, annars blir det nog mest trädgårdshäng och strandhäng - sommaren är verkligen här, wow. En vabbfrukost är inte alltid så inspirerande så jag visar hellre upp denna från The Grey Dog som är ett billigare alternativ om man ska käka smarrig frukost i downtown, det ligger nära Jack´s Wife Freda och alla de där men kostar halva priset vilket kan vara skönt när en frukost på t ex Two Hands går loss på 500 spänn.
 
 
Jag tog en promenad dit en morgon när Rickard var ute och sprang och satte mig sedan till rätta med Damernas värd för att läsa intervjun med Kenza (så fin intervju och fina bilder!) och vem dök då upp om inte min vän Greta Gram - herregud vad stolt man blir när man sitter där och läser och dricker kaffe, såg att Kenza dessutom bar ett av hennes plagg. Alla vägar korsars till slut.
 
 
Granola med turkisk eller grekisk eller någon annan tjockare yoghurt verkar vara grejen i NY och mer granola än yoghurt - här hemma tar vi ju yoghurt md lite granola på toppen men där är det granolan som tar över i skålen, annorlunda men med alla bär smarrigt såklart. Nu var det alldeles för länge sedan jag gjorde min egen granola känner jag...
 
Två andra grejer från New York jag inte hunnit visa upp, jag träffade ägaren av en fantastisk liten barnshop, Littlemoon New York och hon var så otroligt trevlig och berättade att hon designade och att hennes mamma sydde allt - hur fantastiskt lät inte det? Jag var tvungen att shoppa loss såklart.
 
 
Den andra saken är att vi sprang rakt in i kungen han själv, självaste Harvey Specter stod rakt framför oss 20 cm ifrån våra ansikten och det var Rickard som bara spärrade upp ögonen och viskade att kungen står rakt framför oss, haha. Det tog tid innan jag fattade men eftersom vi har serien Suits som vår gemensamma serier som vi följer och älskar så var det stort och vi blev faktiskt rätt starstruck, tjuvfotade lite snabbt sen när han hade gått, haha. 
 
 
 
 
 
Charles trillade förresten ur sängen inatt, han gör det typ varannan vecka nu, det låter SÅ hemskt när man hör dunsen och sen gråten, vi har ju dock inga ben på sängen så fallhöjden är väldigt låg och vi har en fluffig matta nedanför men ÄNDÅ - det är lika hemskt varje gång... 
 
 
Emma:

Vi har också dottern i vanlig säng direkt på golvet. Hon rör sig som en virvelvind när hon sover så vi bullar alltid upp med kuddar under madrassen. Det har funkat hittills. Ett litet tips. :)

Emma:

Vi har också dottern i vanlig säng direkt på golvet. Hon rör sig som en virvelvind när hon sover så vi bullar alltid upp med kuddar under madrassen. Det har funkat hittills. Ett litet tips. :)

Svar: Funkar inte här utan blir bara högre fallhöjd liksom, haha
JOHANNA KAJSON

Madeleine Hinn:

Så var det med min äldste som sov väldigt oroligt, jag la kuddar nedanför även om han inte föll långt ner heller och det funkade bra. Min lille är lika vild, skulle behöva madrassera hela spjälsängen som han far runt om nätterna 😁

Svar: Ja c rör sig otroligt mycket under nätterna, alltid gjort och väcker sig själv av det ofta
JOHANNA KAJSON

Josefin:

Har ni någonsin provat att swaddla C? Googla tex "swaddle toddler" eller liknande. Då kanske han skulle väcka sig själv mindre. Hittade bla en tråd här: http://www.imamother.com/forum/viewtopic.php?t=138744
Du lär vara trött på alla tips men kanske värt att kolla upp :-) Tack för en rolig blogg och trevlig helg!

Sofia:

Hej 😊 vår son stökar mycket med under nätterna och vi har köpt en uppblåsbar kant som man sätter in under lakanet 😊 fungerar jättrbra!

Kommentera inlägget här: