Powered by Jasper Roberts - Blog

Vabb-start på sommarlovet

Åhhh nej, morgonen började med en liten kille med hög feber som var så ynklig och sjuk. Stackars lilla Charles, vi fick inleda sommarlovat med vabb och ringa till förskolan och säga glad sommar för nu blev det ingen förskola sista två dagarna. Fy attans, han verkar piggare nu med alvedon i kroppen iaf och pappa är här hela förmiddagen så just nu leker de med bilar och jag ska ta mig upp på förskolan och hämta hem alla kläder och vagnen och allt därifrån hem.
 
 
SÅN otur alltså, så vi ska vabba och mysa hela dagen här hemma och det verkar bli riktigt skitväder både idag och imorgon så vi får väl dessutom vara inomhus. Då blir det obegränsat med glass minsann! Såna är reglerna...
 
 
 
 
 
Mia:

Alltså det där med kläder på förskolan? Min son börjar till hösten och vi har fått en gedigen lista på kläder han ska ha där. Hur mycket har ni som hänger på förskolan, som ni inte tar hem varje dag? Hälsningar Mia

Svar: ja herregud vilken djungel det där ÄR med kläderna!! Vi har lämnat gummistövlar, två exrauppsättningar med inomhuskläder, extra keps/ mössa och vantar och solskyddsfaktor och sedan regnbyxor och regnjackar, skalbyxor och fleecejacka från polarn och senare också skaljackan. Och på vintern byts skalbyxor och jacka ut mot vinteroverall. Det är en hel hööög med kläder och vi tar hem overallen t ex till helgerna om vi ska busa då :)
JOHANNA KAJSON

Jennifer:

Blir det någon vlogg denna vecka? :) Tråkigt att charles är sjuk igen, hoppas han blir frisk snart!

Svar: Nej jag får skippa den denna vecka tyvärr med allt som dök upp... vad önskar du se nästa vecka?
JOHANNA KAJSON

sara:

Samma läge hos oss i Lund. Det är bara till att gilla läget...

Jennifer:

Det spelar verkligen ingen roll, älskar dina vloggar! Man blir bara så glad av din energi du ger i vloggarna, så oavsett vad de handlar om så har du alltid lyckats få en glad :)

Kommentera inlägget här: