Powered by Jasper Roberts - Blog

Stockholmsmöten och samtal från förskolan

Två Stockholmsmöten avklarade och nu ska jag snart iväg på ett till innan jag ska träffa syrran och Donna... Dagens möten har gått bra så jag sitter på Anglais nu och håller på att sammanställa dem innan jag ska vidare, det blir oftast här eller på Grand Central som jag har mina små kontor när jag är i Stockholm för kaffet är gott och här finns internet och eluttag, haha.
 
 
MEN, jag önskar faktiskt mest att jag var hemma just nu för jag fick ett samtal från förskolan precis när jag skulle in i första mötet att Charles hade trillat från en högre höjd och slagit sig och tårarna bara rann när jag fick höra om hur han hade klättrat upp på lekspisen och trillat ner med en smäll men ingen hade sett det utan bara hört smällen ochatt han började gråta direkt. Lilla hjärtat!! Han hade varit blek med stora pupiller men som tur var så hade en annan mamma som var sjuksköterska funnits på plats och kunde kolla av honom direkt och allt verkade okej så de höll honom vaken en timme för säkerhets skull och Rickard kastade sig dit och hämtade honom så han fick sova hemma. Han verkar må bra men fy fasiken, när de rinde var han fortfarande lite ynklig och trött/chockad och satt bara i förskolepedagogens knä...
 
Jag har varit lite småskakad hela förmiddagen känner jag och fick ursäkta mig på båda mötena för att jag ville ha koll på mobilen, nu har jag iaf precis facetajmat med dem där hemma och han verkar må toppen.
 
 
Anonym:

Åh stackarn. Förstår din känsla, det känns i hela hjärtat! Hänt oss med

Anonym:

Åh stackarn. Förstår din känsla, det känns i hela hjärtat! Hänt oss med

Svar: Uuusch ja
JOHANNA KAJSON

Kommentera inlägget här: