Powered by Jasper Roberts - Blog

Nöjdaste brudparet

Åh hade precis möte med helgens brudpar som är så fantastiska på alla sätt, de kom och överraskade mig med presentkort på ett spa som tack för allt, hur gulliga kunder har inte jag?? Dessutom har de lagt upp såna galet fina hyllningar på instagram så jag blev rörd till tårar. Fina Åsa och Pontus, nu måste här bokas en resa till England snarast för gott umgänge och att få se Pontus spela fotboll live.
 
Vi tog bilder på oss i lördags i kvällsolen, haha. Fotograf Dayfotografi såklart, bästa Dayfotografi!
 
Jag måste få visa liiiite till från lördagen för jag fick tag i så fina bilder från fotogaraferna... En glimt från lördagens vackra och härliga bröllop som började i regn och kaos men slutade i magi - som så ofta!
 
Alla bilder tagna av Dayfotografi
 
På sista bilden är toastmasters och jag och Michelle - superteamet från i lördags. Gud så mycket vi körde high five alla tre, haha. Och det var SÅ kul att ha Michelle vid min sida, att vara två som jobbar ihop är faktiskt mycket roligare än att vara en har jag lärt mig, och det har jag Michelle att tacka för!
 
Nu kom mamma och vi ska leka semster för en dag i eftermiddag, Rickard är iväg och jobbar så mamma sover över inatt, pappa också faktiskt som kommer från Stockholm sent ikväll... Jag älskar min familj, vi kan fasiken umgås hur mycket som helst!
 
 
 
 
Sara:

Hej Johannaa. Tack för en bra blogg.har inget med inlägget att göra utan snitt (då det är svårt att hitta info på nätet). Min fråga är om du skulle rekommendera snitt till någon som haft en dålig erfarenhet av vaginal födsel? Kan du tänka dig föda nedsmittad igen? Upplever du att tiden efter var tuff med läkning? Stör ärret dig idag rent estetiskt? Kram

Svar: Det kommer en intervju i MAMA om det nu i juli faktiskt men nej mitt snitt syns knappt, de såg det knappt under fotograferingen :) Jag skulle gärna föda med snitt igen, jag tyckte det var FANTASTISK upplevelse -för just mig. Läkningen var inte speciellt mycket värre än vaginalt för mig. Läs gärna mina förlossningsberättelser för där står allt - eller "så förbereder du dig för planerat snitt" :). Lycka till!!
JOHANNA KAJSON

Sara:

Vet inte varför det blev så mkt stavfel ovan? 😱 tack på förhand. Kram

malincatrin:

Skulle vilja svara Sara ovan på sin fråga. Jag är själv snittad vid min första förlossning (min önskan) och är så nöjd. Skulle aldrig kunna tänka mig en vaginalförlossning. Visst hade jag ont efter, men inte värre än att vi åkte hem 48h efter snittet och dagen efter tog första promenaden. Fick starka alvedon utskrivit som jag tog morgon och kväll i några dagar och sen bara på kvällen ytterligare några dagar. Jag har inga problem över mitt ärr, sitter så långt ner att de inte syns. Och alla är vi olika, men jag är så nöjd över mitt snitt och kan absolut tänka mig det igen. Min ögonoperation va mycket värre än snitt.

Anna:

Hej Johanna! Din klänning. Så snygg!! Försökt leta men hittar inte, märke? Kram till dej

Svar: karen miller
JOHANNA KAJSON

Kommentera inlägget här: