Powered by Jasper Roberts - Blog

Mot Stockholm!

Så var der dags att flyga till Stockholm igen för möte med fina Kenza och Aleks inför deras bröllop senare i sommar och sedan ett nytt brudpar för en bröllopskonsultation. Det märks att det är högsäsong för bröllopen nu för det kommer in nya förfrågningar varje dag, superkul!

 
 
Svart lång kofta är favoriten när det pendlar mellan sommar och iskall vår, blusen får jag alltid frågor om , vita sneakers som alltid numera och de nya byxorna ni peppade mig att köpa, de är supersköna - skönt när man flyger! Byxorna var på rea nu, 200kr bara såg jag - supertipset idag! (Alla länkar är adlinks!)
 
 

Det är spännande det där med att ha bloggande kunder för då läser man deras bröllopstankar redan innan mötet, haha. Vi ska se till att lugna hennes bröllopsnerver idag och jag ska se till att vi får klart det sista på listan, tänk att ala brölop jag började planera för ett år sedan nu börjar levereras, så mäktigt att se brudparen säga ja varje gång. 

 

Hur som, jag lfyger hem vid sju ikväll, försökte få till en dejt med Isabella men våra möen var i osynk denna gången så hon var klar när jag skulle åka till flyget typ, haha. Tur att jag hinner träffa syrran sväng istället för det blev ju inte så mycket i helgen eftersom jag jobbade, vet ni att lilla Donna nu kan svara på vad hunden säger?? (Vov-vov), hon börjar bli så STOR!

 

 

<3 kom ihåg gillahjärtat :)

Josefine:

Så snygg färg på byxorna!

Svar: Tack!!
JOHANNA KAJSON

Kommentera inlägget här: