Powered by Jasper Roberts - Blog

DIY-tips enkel backdrop bakom brudparet till bröllopet

Alltså enklaste men ändå ack så fina tipset till er som är i en festlokal där ni vill dölja lite saker eller vägga ni inte gillar är att hänga upp vita draperier eller lakan och hänga flaskor och  burkar som ni stoppar i blommor i framför. I helgen körde vi detta som backdrop bakom brudparet och det blev superfint och är världens bästa DIY-tips.
 
Foto från Frida Ireklint
 
Jag fick lite foton av helgens superduktiga bröllopsfotograf Frida Ireklint som fångade lite mer av blommorna, ett supervackert tips istället för att ha sidenband till brudbuketten är olika chiffongband som man låter vara i olika längder, det blev så otrolit fint på Annas brudbukett i lördags!
 
 
Så det får bli veckans bröllopstips, lovar att visa mer när jag fått mer från fotograferna men nu ska jag återgå till bokmanus och helgens stora bröllopsfix. Det blir inga jobbpauser för tillfället men jag tänker att jag får vila lite när Charles kommer hem, vi kan ju gå till stranden och mysa då - nu blir det lunch framför datorn!
 
 
 
Just det ja, sedan ska krönikan in innan midnatt, vad sägs om en midsommarkrönika om 7 sorters blommor? Det kan väl vara något?
 
 
<3 kom ihåg gillahjärtat om ni gillar bloggen
Johanna:

Superfint med flaskorna! Jag funderar på ett backdrop till vår bröllopslokal men frågan är ju vad man ska fästa tyget i :/ högt i tak och plan vägg som man inte kan göra hål i. Måste bli att bygga nån slags ställning, frågan är bara i vilket material...

Matilda:

Så fin backdrop!! Den ska pinnas till jag en dag gifter mig!

Kommentera inlägget här: