Powered by Jasper Roberts - Blog

Sommarpremiär på altanen

Istället för att prata om regnet som öser ner utanför fönstret så tänkte jag att vi ska kika på vår lilla sommarkväll vi hade hr hemma igår, då sken solen och barnen sprang i vattenspridaren (som måste vara igång eftersom det är en helt nyutrullad gräsmatta som inte fått fäste än för alla er som blev arga för att vi vattnade, vi måste tyvärr det för det går åt ännu mer vatten om den dör och vi ska lägga om den igen) och jag blandade mojitos på vår egen mynta och sedan vankades grillfest. Det blev en toppenstart på semestern!
 
 
Vi satt faktiskt ute till elva och åt glass framför nyinköpta värmarna under filtar, himla mysigt. Barnen somnade dock vid halv nio och igår valde Charles att hans moster Millan skulle natta honom, så himla mysigt att se deras relation som håller i sig trots flytten. Själv hade jag dansparty med Donna, haha. Men innan dess läste vi sagor och mös i kvällssolen...
 
 
En riktig superkväll!!
 
 
 
 
A way of living:

ÄLSKAR verkligen ert hus! Prick allt med det är såååå min stil. Vackert, ombonat och harmoniskt. Love, love, love!

Svar: En åhhh TACK!!
JOHANNA KAJSON

Anonym:

Vad underbart att ha en sån härlig relation med sin familj💕

Emelie:

Alltså ert hus och er trädgård sååååå fint och mysigt!!! Längtar så till nästa sommar då vi flyttar in i ett nybyggt parhus i Skrea utanför Falkenberg 😊 Bor nu i en trea tre trappor upp utan hiss i Halmstad väldigt centralt men har två barn och syskonvagn 😳 Och angående vattningen tur ni inte bor här i Halmstad här råder bevattningsförbud och vi som bor här har fått lära oss spara på vattnet annars kan vi bli utan dricksvatten... lite skrämmande..

Lena :

Åh, recept på din mojito?! 😊

Svar: is, massa mynta och sedan limejuice, vit rom och liiite sprite light :)
JOHANNA KAJSON

Kommentera inlägget här: