Powered by Jasper Roberts - Blog

Sommarlovsmorgon

Se där, lite rätt väder så kan mindsettet sakta förändras... Jag och Rickard satt ute och pratade och tittade på vattespridaren under en filt och vår nya altanvärmare till efter tio och helt plötsligt så började allt sakta kännas i lite mer harmoni igen... Att titta på en vattenspridare kan vara så harmoniskt helt plötsligt, fraaaam och tillbaaaka....
 
Och idag så skiner solen igen, nu jäklar har jag sommarkänslor efter allt fix vi gjorde igår. Vi lekte liksom att vi hade tagit semester och åkt iväg och hyrt ett hus och att man flytttade in igår och ville fixa för sin semestervecka här och då ser man på allt helt annorlunda - vi ska semestra här nu ju. Fantastiskt!! Så filtar, värmare, fix och så köpte Rickard en cykel och vi fyllde upp kylen. Nu är vi redo för sommaren!

Så idag började vi så här, med kaffe och utomhuslek tidigt på morgonkvisten - alla bilarna ska med!
 
 
Idag kommer dessutom först mamma och pappa och leker med Charles på hans sommarlov så ska jag försöka jobba undan det sista och ta ett Skypemöte och sedan i eftermiddag så kommer syrran och Alex och lilla Donna så ska vi fira med sommarfest och semesterkväll här hela Kajson-klanen. HURRA, nu vänder det!
 
 
 
Anonym:

Härligt att du mår bättre! Och det är strongt att du delar med dig i din blogg, jag uppskattar det mycket!
Meeen Johanna, vattenspridaren är ett stort neeeeej! Det gör man bara inte! Tänk på miljön snälla du som är klok och en förebild i så mycket!
Hoppas du inte tar illa vid dig av kommentaren.
Allt gott och tack för en bra blogg! Kram

Svar: Men vi har rullat ut en helt ny gräsmatta som kräver det för annars dör den och vi måste börja om? Hur ska jag göra då? Help me
JOHANNA KAJSON

Linda:

Gick de inte ut i våras och sa att våra vattennivåer är lägre och att vi inte ska slösa med vatten, som att vattna gräsmattor? Vi har iaf tagit till oss det.
Skönt med sommarlov :)

Svar: Svårt när man rullat ut en helt ny gräsmatta som måste vattnas, annars dör den och man måste göra om det!
JOHANNA KAJSON

Anni:

Klart man måste vattna gräsmattan om den är nylagd. Bara att ha koll så man vattnar de dagarna de faktiskt behövs 😊

Svar: Tack för förtroendet!! <3
JOHANNA KAJSON

Anni:

Och tror ni att de hade haft vattenspridaren igång om de inte varit för att de hade ny gräsmatta? De är ju inte så att vi lider av extremtorka denna sommaren.

Anni:

Och tror ni att de hade haft vattenspridaren igång om de inte varit för att de hade ny gräsmatta? De är ju inte så att vi lider av extremtorka denna sommaren.

Svar: <3
JOHANNA KAJSON

Anonym:

En ny utrullad gräsmatta måste vattnas annars dör den.

Svar: Jupp
JOHANNA KAJSON

Anna-mamma till Vincent och Alex :

Det blir toppen!

Anonym:

Vart är fåtöljerna ifrån? Så fina!

Svar: sommarnboden
JOHANNA KAJSON

Kommentera inlägget här: