Powered by Jasper Roberts - Blog

Sommarfräscht klipp

Okej nu har jag äntligen hittat the one and only hårfrisörska i Malmö, hurra!! Elin på Epic hair hade jag hört gott om från flera håll så när jag nu lät henne sätta saxen och välja nyansen till håret så var jag spänd och visst levde hon upp till förväntningarna, ni brukar fråga om tips och här har ni det!! Hon var grymt duktig och istället för att bara ta topparna och lägga en brun toning så behöll vi det lite mer sommarfräscha med de ljusa slingorna som solen skapat och så klippte hon uppe det lite för att få till lite mer lätthet och frisyr.
 
 
Dessutom gör hon ju såna där perfekt lockar när man går därifrån, nu släpper jag henne inte minsann!!
 
Idag när jag är lite hängig och har så himla ont i magen så känns det skönt att tänka tillbaka på frisörstolen och när jag hade såna där lockar i veckan men även på tidigare i somras när jag blev fotade av Sassa på ett bröllop och kände mig piffig i fin klänning. Även om pyjamasen jag fortfarande har på mig är betydligt skönare så längtar jag efter att få vara uppklädd och pigg igen, tur att det är weddingweekends två helger i rad nu!
 
Fotograf Sandra Williamsson
 
 
Mamma och pappa ska förresten ha stor 60-årsfest senare i sommar så då kanske den där gula skönheten får åka på igen? Jag trivdes verkligen superbra i den OCH den har fickor, synd att den är liiite för fin för att jobba i, annars hade det varit den perfekta jobbklännignen som bröllopskoordinator!
 
 
 
Josefine:

Så snyggt det blev!

Therese :

Wow så snyggt! Det är ju så skönt när man hittat rätt i djungeln.. speciellt med ett sånt svall. Jag har själv väldigt tjockt hår med en väldigt speciell röd färg så är väldigt glad att jag hittat min "the one" :)

Pernilla Andersson:

Så snygg klänning
Gillar din bligg🖒🖒

Nea:

Åh va roligt att hon levde upp till förväntningarna 💛

Nea:

Åh va roligt att hon levde upp till förväntningarna 💛

Nea:

Åh va roligt att hon levde upp till förväntningarna 💛

Kommentera inlägget här: