Powered by Jasper Roberts - Blog

Sommar, sommar, sommar....

Den här bilden från mitt kvällsdopp i havet här nere för någon månad sedan känns ju väääääldigt långt bort just nu...
 
 
Jag ser på facebook och instagram hur folk desperat bokar sista-minuten-resor till värmen och igårkväll satt jag och Rickard och fösökte hitta en lucka att dra iväg iväg, vi också. Jag har två stora bröllop kvar i sommar och båda är i Stockholm, ett i slutet på juli och så det stora i augusti så det gör att det bli svårt att åka någonstans men en liten weekend vid vår bröllopsresa kanske man kan få till. Jag har haft hoppet om sommaren, värme och sol länge men nu är det juli och det börjar kännas tungt - ska det bli en sån där småkall sommar som regnar bort? Ahhh....
 
Idag har vi iaf utflyktsmys med lilla famljen på G, vi ska iväg på förmiddagsutflykt nu strax och åka en massa rutschkana för C och sedan ska vi nog till MFFs familjedag i Malmö i eftermidddag. Det gäller att göra det bästa av vädret, det blir bra ändå!
 
 
En annan sak - det har varit en slitig start i år men min säljchef Jenny Sorsa har fasiken slitigt häcken av sig och nu ser vi resultat och jag är så jäkla stolt över det - ibland blir det tokigt och nu jagar vi med ljus och lykta efter er som behöver ett sommarjobb asap och bor i Skåne, halland eller göteborgsområde.
 
Vi söker positiva, glada sociala och härliga människor med hög arbetsmoral för jobbet som eventsäljare för tidningen Amelia, du får fast schema, garantilön och en jäkligt duktig chef och dessutom möjligheten att tjäna bra med pengar men du får även möjligheten att träffa nya vänner och vara med i en otrolig gemenskap.
 
Maila jenny.kajsonevent@gmail.com direkt för att söka, vi anställer i dagarna, och teamet som är på plats nu är FANSTISKA, jag är så stolt över dem hela högen!!

TACK för er hjälp.
 
 
 
Sanna:

Tjejer? Anställer ni inte pojkar/män också? Hört talas om diskrimineringslagen? Har ni giltiga skäl att bara anställa tjejer?

Svar: Vi anställer killar också såklart, gick snabbt på tangenterna och det har varit enbart tjeje som sökt så här långt, antagligen för att det är en tjejtidning :)
JOHANNA KAJSON

Anonym:

I Göteborg är det 25gr och strålande sol.....

Anonym:

I Göteborg är det 25gr och strålande sol.....

Lis:

Aha så Kenza gifter sig i augusti.. Spännande!

Amanda:

Hej,
Först och främst vill jag tacka för en fin och ärlig blogg!
Jag har en personlig fråga, så du behöver givetvis inte svara, men jag undrar om du kommer att berätta för vänner/familj nästa gång ni startar IVF-behandling? Jag har själv gjort behandling inför mitt första barn och står i valet och kvalet om jag ska berätta för vänner och kollegor när jag drar igång med nästa behandling. Känner att det kan vara både bra och dåligt... det är ju alltid bra att få förståelse, men man vill ju gärna slippa en massa frågor.

Kram

Svar: Jag känner mig också lite kluven inför det men jo, se allra närmsta kommer vi berätta för eftersom jag mådde så galet dåligt och då är det skönt att de vet varför och att känna deras stöd <3
JOHANNA KAJSON

Anonym:

Jag saknar vlogg 😭😊😉

Svar: Jag vet, varit GALET mycket så det gick bli en paus denna veckan, den kommer tillbaka!!! <3 vad vill du se i vloggen?
JOHANNA KAJSON

Kommentera inlägget här: