Powered by Jasper Roberts - Blog

Pizza och marängsviss

Det börjar bli dags för lunch och jag tänker tillbaka på de otroligt goda pizzorna och efterrätten vi fick igår, de hade suttit fint idag med kan jag säga!!Men idag blir det nog jordgubbar med mjölk till lunch, enklaste vägen när man ska laga 3-rätters ikväll... och min absoluta favoritlunch!Först ska jag ge mig på löpningen igen efter förra veckors uppehåll - nu är förkylningen äntligen på väg att bli bättre och jag vill komma igång med sommalöpningen som avslutas med ett dopp i havet! Nu jäklar!!

Malin:

Ser gott ut.

Becka:

Låter härligt att springa och sen bada men hur gör du rent praktiskt? Alltså har du med dig ombyte eller du badar i löparkläderna? :)

Becka:

Låter härligt att springa och sen bada men hur gör du rent praktiskt? Alltså har du med dig ombyte eller du badar i löparkläderna? :)

Svar: springer i bikinitrosor och bikinitoppen i handen - eller så får Rickard och Charles komma ner och möta mig med badkläderna :)
JOHANNA KAJSON

Louise:

Hej Johanna! Har du några tips på lyckat bröllopstal? Ska skriva ett till en nära vän men det är så svårt vill ju att det ska bli bra. Du har säker hört många bra och mindre bra tal, hur gör man för att lyckas? Ta hand om dig!

Svar: Ja inte för långt, 3 minuter brukar vara lagom - absolut max 5 och sedan att inleda med ett minne men sedan försöka fokusera på brudparet som en enhet och inte bara på din och din bästis relation. Att tala till brudpar som par brukar uppskattas enormt eftersom det ju faktiskt är det som det handlar om <3. Kom ihåg att ta med glaset upp så du kan skåla efteråt :)
JOHANNA KAJSON

Kommentera inlägget här: