Powered by Jasper Roberts - Blog

Nu får de flytta in

Vilken jäkla arbetsdag jag har nu när mamma och pappa passar Charles alltså, phu. Men jag får gjort mycket och jag ska få jobba lite imorgon också så nu tänkte jag faktiskt stänga ner för dagen och njuta av hela Kajson-klanen som kommer och checkar in! Nu ska här firas sommar minsann...
 
Ni undrade lite om gäststugan så jag hann fota den innan gänget anlände, den byggdes i somras samtidigt som huset och har både toealett och dusch så gästerna kan få vara lite för sig själva och vi i storhuset lika så, himla smart med WC och dusch där ute för båda parter och igår köpte jag och Charles en gästbok så att sommarens gäster kan skicka hälsningar, känns mysigt.
 
Vi brukar bädda upp och när det är familjer så ställer vi även fram spjälsängen men många sover gärna i sängen hela lilla familjen, vi valde en 140 säng och ovanför hänger sommarhatten, en drömfångare från Mexico och hornen från Rickards farfar....
 
På det lilla bordet som jag hade när jag var liten har vi placerat lite böcker som speglar oss som Eslöv nästa -nästa Eslöv men även Stockholmsböcker, en bok om Hv71 för att symbolisera Småland och så böcker av folk vi känner. Som Isabellas bok t ex, känns fin-fint att ha en bokhörna där uppblandat med lite pockes om gästerna vill ha lite sommarläsning.... Tänk - snart står även min bok där!
 
 Jag minns när vi fick hjälp av min kompis Fridas mor att låna en schablon och måla di den blå rosetten och hur stolt jag var när vi hade gjort det.... Är så glad att denna möblen fick flytta in här!
 
Jag älskar att försöka få till hotellkänslan med små tvålar, glas och koppar på toaletten. Vi har sovit i stugen själva en natt också och det var sååå mysigt, checkar gärna in igen och fylller i gästboken minsann.
 
 
Visst blev det fint?
 
 
 
Nu ska jag göra mojito på mynta från mitt eget kryddland och bjuda gänget på - sommaren ska invigas på rikigt!
 
 
 
HURRA! <2
 
Malin:

Åh så fint!! Vad kul vi fick se!! Drömmen att kunna ha gäster sådär lätt :)

Kommentera inlägget här: