Powered by Jasper Roberts - Blog

JA - SOMMMAR!

Men se där, solen skiner och sommaren kom till slut! Jag dricker flädersaft gjord på fläder från syrrans sommarhus baksida och ska strax väcka superC som varit en guldklimp hela förmiddagen. Det har varit tre dygns total kort-stubin-trots men idag verkade han ha vaknat på en helt annan sida lilla gullungen.
 
 
Och vet ni vad? Min mobilskärm är ÄNTLIGEN lagad efter myyyyykcet strul och nu är jag 1500kr (!!!) fattigare men mobilskärmen är äntligen hel. SÅ SKÖNT att ha blivit av med den pucken, att det sedan skulle ta 20 minuter men att de lyckades strula till det så att vi istället fick roa oss i 2,5 timmar på Emporia är en annan sak, haha. Snacka om träning i att go-with-the-flow när man bara hakar på en 2åring på det han vill och man dessutom är utan mobil så att när man är i leklandet så är man 100% närvarande och är med i leken och åker rutchkanan 50 gånger i rad med den lyckliga lilla killen... Jag var duktig ett tag på att lämna mobilen hemma när vi stack iväg ibland och jag ska börja med det igen, för det var fasiken en befrielse att vandra runt och leka och busa och shoppa leksaker och böcker och äta pommes och glass och - ja ni fattar. Vi hade faktiskt det skitkul de där timmarna trots att hela mat och sömnschemat pajades och allt inte blev som vi hade tänkt oss. Det blev bra eller bättre ändå!
 
Hem kom vi iaf med galet mycket småprylar som vi roade oss med att köpa, bland annat lite filtar och en terassvärmare som vi ska montera ihop i eftermiddag och testa - nu tänker jag fasiken inte sitta inne och trycka längre på kvällarna, haha. NU börjar sommaren!
 
Tänkte att det är smidig att bara ta med en korg med en massa olika filtar ut på kvällen om vi eller gästerna fryser och sedan samlade jag alla "hoppa-i-enkelt-skor" i den andra korgen som också ska få stå vid altanen så kan man plocka och låna som man vill. Från och med imorgon börjar gästerna för sommaren som ska bo hos oss i lilla stugan komma och jag vill att folk ska känna sommarfeeling när de kommer och som vanligt vill jag att de ska känna sig omhändertagna - men också att man liksom känner sig som hemma och kan plocka och ta som man vill. Det är bästa kombon, när även gästerna kan slänga ihop en lunch eller vågar typ duka eller tömma diskmaskinen i farten.
 
 
Jag köpte en gästbok till vår lilla gäststuga också, ska se om jag kommer ihåg att fota där imorgon men nu är det dags att väcka Charles, det kanske blir ett dopp i havet för honom i eftermiddag? HURRA!
 
 
Maria :

Hej!
Om skärmen går i sönder igen kan jag rekommendera Telefy i Eslöv.
Jag lämnade min iphone 6 där förra veckan. Det tog 1 timme och kostade 899 kr.

Svar: tack!!
JOHANNA KAJSON

Malin:

Så smidigt med gäststuga!! Har ni vatten och avlopp där också eller får man gå in i huset då?

Svar: ja dusch och toalett, helt nybyggt så där är sååå mysigt och fräscht - skönt för gästerna och skönt för oss
JOHANNA KAJSON

Kommentera inlägget här: