Powered by Jasper Roberts - Blog

Fruktstund vid ett köpcentrum är också mysigt

Vet ni vad jag gjorde precis? Ni kommer tycka jag är HELT knäpp nu men för att stressa ner och ladda om nu när Charles somnade i vagnen under promenaden så valde jag att städa bilen "lite snabbt" som jag tänker men det tar ju typ en timme, haha. JAG VET, det låter helt idiotiskt när man är både trött, sjuk, stressad över jobb och liksom har kaos i hjärnan men jag kände att just städa var precis det jag behövde göra när det var kaos i hjärnan. Att dra ut alla mattor från bilen och spola av dem, dammsuga och torka av sätena och liksom få bort all skit hjälpte mig faktiskt att rensa hjärnan. Ibland är det lättare att göra rent något fysiskt och om det hjälper för stunden så är det faktiskt värt det.
 
Nu däremot ska jag hetsjobba innan Charles vaknar, mailen bara dundrar in och jag vägrar jobba när han är vaken på sitt sommarlov, det får göras på sovstunden och kvällstid och TACK OCH LOV så var min kloka man hemma igårkväll och tog hand om mig, tröstade mig och bollade olika tankar med mig i flera timmar över en whiskey... Finaste mannen, finaste teamet. Jag är så jäkla glad över min lilla famlj och längtar till nästa vecka när Rickard också går på semester....
 
Hur som, jag och Charles preppade hela morgonen för att lyckas stå på ett köpcentrum i Malmö prick klockan 10:00 när de öppnade så att jag kunde lämna in min mobil och spruckna skärm en timme och då skulle vi fika och besöka leksaksaffären och sedan hämta ut den 11:00 och hinna köra hem innan C blev trött, planen var glasklar och vid tio så stod vi på Mobilia redo att lämna in min mobil varpå killen bakom disken säger trött att han inte kan laga den för han har inga nycklar. "Kanske vid 15-tiden lliksom" - MEN HALLLÅÅ - var kommer all min otur ifrån just nu?? Vi sket i det och försökte göra utfykten till ett mysigt och roligt äventyr ändå, först hängde vi i leksaksaffären och lekte med briotåget och köpte en platta till vårt duplo hemma...
 
 
Sen köpte vi fruktmellis och satte oss utanför vid en fontän och fikade på mellis och sa ooooh och aaaahhh varje gång vattnet höjde och sänktes.  Charles som fortsätter vägra äta det mesta mumsade på jordubbarna men ratade både blåbär, ananas och melon som han gillat förut, han ändrar verkligen smak varje dag och för det mesta så forsätter utbudet minskas tyvärr. Bara att gå och köpa en mumsig scones också till bilfärden hem och göra det bästa av saken.
 
 
Vi sprang in i en av förskolefvikarierna också och pratade en lång stund, och så besökte vi lekrummet en sväng. Det blev en bra utflykt ändå även om mammans skärm fortfarande är sprucken vilket inte är så hållbart eftersom ja inte vill att C ska röra den då och få en glasbit i handen, det där måste vi försöka lösa imorgon igen.
 
Nu ska jag brassa på med mailen och njuta av blommorna jag plockade lite snabbt nere vid stranden när vi gick där precis med vagnen. Små enkla saker som kan göra mitt sinne lite lugnare och gladare. Tack för alla fina kommentarer förrresten, vet att det är fler som kämpar på med liknande tankar om för höga krav och svårigheten att sänka dem - vi kämpa på allihopaa! Heja oss!
 
 
Kärlek!
 
 
 
 
 
 
<3 ni kommer väl ihåg att här finns gillarhjärta va?
Malin:

Har inte provat den själv men på Emporia finns också en sån skärmlagare.. en sån liten butik som är ett bord ute i gångarna liksom. save tror jag den heter?! Kolla hemsidan/ring dem så den finns kvar om du vill prova den. Annars finns ju riktiga Apple affären där också och Emporia verkar lättare än att åka ända in till stan :) Hoppas ngn kan fixa den snart, man blir tokig utan mobil ju! :)

Svar: Ja gud vad bra, TACK!!!
JOHANNA KAJSON

Kommentera inlägget här: