Powered by Jasper Roberts - Blog

För ett år sedan...

Vi firade ju Micke och Martinas bröllopsdag igår och deras bröllop förra året var så hiiiimla härligt. Vi fick verkligen till det helt magiskt uppe på Laxön och de var så fina - jag grät såå mycket de där dygnen av lycka, haha. Dessutom var det ju Rickards pappa som höll i vigseln, han är fantastisk på det!
 
 
Jag fick ju äran att göra brudbuketten och Martina bar en fantastsik kort klänning av Ida Sjöstedt, hon var så vacker!! Hon är vacker idag också när hon sitter i träningskläder bredvid mig men som brud var det såklart något alldeles extra.
 
 
Som jag berättade igår så älskar ju Micke chips så det fick såklart serveras till drinken...
 
 
På borden hade brudens pappa gjort träbrickor som vi placerade blommor och champagnelaskor på med ljus och borden döptes till olika champagner istället för bordsnummer. Det blev superfint och till förrätt serverades det dessutom fisk som brudens far hade fiskat själv - små enkla detaljer som gör det så där extra magiskt...
 
 
 
 
Det kommer finnas med lite bilder från Micke och Martinas fina bröllop i min bok när den släpps så nu visar jag inte mer just nu... Men åh vad fin dag det är att minnas tillbaka till den där helgen!!!
 
 
Kommentera inlägget här: