Powered by Jasper Roberts - Blog

Firandet av deras bröllopsdag!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så kom de äntligen igår, Micke och Martina och både vi och Charles blev SÅ himla glada, framfröallt Charles som fullkomligt älskar dessa vänner. Vi hade förberett för fika med dem och Mickes föräldrar och sedan började deras bröllopsdagsfirande med att vi plockade med oss förätten och en flaska bubbel ner till stranden i solen. Det kunde inte blivit en bättre start!
 
 
 
Jag hade preppat med att hacka rödlök, gräslök och tagit med 2 sorters rom och smetana och grytfriterade chips som vi kunde kasta upp på ett fat, alltid en lika uppskattad förätt och extra lyxig att äta på stranden såklar, mmmuums! Till det servereade vi det bubblet som de hade på sitt bröllop för 1 år sedan..
 
 
Älskar lunchlådor i flera våningar som man kan förbereda picknicken i, min blå är nog slut men jag såg att de hade denna också som var fin.
 
 
Efter en timmes magiskt häng på stranden (där Charles mest ville att Micke skulle följa med och klättra och leka nere vid vattnet, de är så gulliga tillsammans!) så promenerade vi hem igen för att sätta på grillen och förbereda för varmrätten. Älskar att det bara tar 5 minuter så är man på sin altan igen! Charles ville bara mysa med Martina då så hon fick bära honom i en stor kram hela vägen hem, gullungen.
 
Jag hade iaf plockat blommor och styrt upp dukning som påminde om deras bröllopsdukning, små enkla saker att piffa med för någon på deras bröllopsdag. Vi hade satt in en flaska bubbel och Mickes favoritchops i gästhuset också, och blommor såklart.
 
 
Även mina linneservetter är nya, såg att jag fick frågor om dem i torsdags, 59pix för bästa sommardukningen med linneservetter liksom - perfekt!
 
Vi hade marinerat kycklinglårfiléer innan och tvättat potatisen så det gick fort att tjoffa ihop varmrätten så mest njöt vi av en flaska champagne i solen som de hade med sig, sen fick vi dra fram filtarna och värmarna och åt under bar himmel.
 
 
Charles somnade vid nio och då smet vi in och tändel ite ljus och pratade om våra nyårsmål och hur det hade gått för oss i halvtid. Rikigt bra visade det sig, Micke har har startat ett bolag, Martina har bytt jobb och jag har skrivit klart min bok - och ikväll ska de laga en vegetarisk rätt som också var ett mål för varje besök de gjorde hos oss. Kul att följa upp!
 
 
Idag är det måndag och första rikiga semesterdagen för mig och Rickard så nu ska jag ner och äta jordgubbar med mjölk och mysa med gänget, det är sol och jag badade faktiskt i havet igår... Kanske kan göra det igen med?
 
 
 
 
 
Sanna:

Alltså jag blir gång på gång hänförd och förvånad över vilken otrolig vän och människa du är! Att komma ihåg och göra det lila extra för alla alltid är ett drag jag skulle vilja ha mer av själv! Lyckliga de som får ha dig i sitt liv!! Kramar

Svar: Men OJ, tack snälla <3
JOHANNA KAJSON

Sara:

Åh jag vill med komma och vara gäst hemma hos er. Verkar så himla mysigt och du (ni) verkar vara fantastiska vänner. Vart har ni förresten köpt ers utemöbler? Vi flyttar in i vårt hus om 1vecka, iiiih😊

Svar: Tack <3 de är köpta på sommarboden
JOHANNA KAJSON

Viktoria:

Vart har ni köpt värmaren som ni har på altanen? Och hjälper den mycket?

Svar: Rust :) täckte oss 4 okej
JOHANNA KAJSON

Anonym:

Vad underbart att få vara din vän, du verkar så himla härlig /Therese

Kommentera inlägget här: