Powered by Jasper Roberts - Blog

Enklaste smoothien!

Inlägget är reklam och ett stolt samarbete med BRAVO
 
 
 
 
Nu, mina vänner, är det dags för ett nytt smaskigt samarbete här på bloggen... Jag har nämligen fått möjligheten att smaka på en nyhet hos BRAVO som verkligen passade min familj så jag kan förstå varför de kontaktade mig, det är en färdiggjord smoothie som är gjord på 100% ren frukt, endast naturliga råvaror och inget tillsatt socker eller tillsatser.Lika bra som när vi gör det själva här hemma alltså men passa mig betydligt bättre när man ska slänga med till picknicken eller ha till utefrukosten och även Charles älskade den.Den finns i två smaker - Mango/Passionsfrukt och Hallon/Jordgubb/Blåbär och den sistnämnda tog slut fortfare än jag hann blinka här hemma..
 
 
Det bästa av allt med samarbetet är att det är inte bara jag som får smaka - även ni får möjligheten att plocka hem en förpackning och vardalyxa till det lite nu i sommar om ni är snabba på att haffa er gratis provsmakningskupong som släpps imorgon vid 07.
 
Gå in här och haffa din gratiskupong när det släpps 2000st nya imorgon 19/7 klockan 07:00. Cheers!
 
 
Jag stoppade lite mynta i min röda idag och den smakade sommarfräscht som mellis efter promenade med Charles, så himla smart att göra smoothie i stor förpackning så man kan bjuda alla på stranden, den här åker lätt med i vår kylväska framöver!
 
 
 
 
 
 
Gå in här och haffa din gratiskupong imorgon 19/7 klockan 07:00, det gäller att vara snabb för där är bara 2000st, annars kommer där vara en rabattcheck som tröst dock. Cheers!
 
 
Caroline:

vilken TOKSNYGG klänning! Var har du köpt den? :)

Svar: gammal från forever21 tyävrr
JOHANNA KAJSON

Sarah:

Har bara testat den me jordgubb o drack den senast idag :) Jättegod e den ju :)

Kajsa:

Hej Johanna!
Du och din blogg är två stora favoriter!! Har en liten fundering, när ni umgås med familjerna under en lång tid. Hur går pratet vid middagarna, är det mycket diskussioner om politik och världsproblem eller är det mer om hur dagen har varit och vilken god mat osv. Jag tycker lätt man faller in i det sistnämnda men det första är ju så mycket mer intressant!
Många kramar

Svar: Nej vi umgås ju på daglig basis så ibland pratar vi om det sistnämnda och ibland det första och ibland minnen jobb eller så tittar vi på tv eller löser varsin bok eller tidning. Att vi är så bekväma med andra älskar jag så det är mer intressantför mig :). Stor kram
JOHANNA KAJSON

Kommentera inlägget här: