Powered by Jasper Roberts - Blog

En dag i Köpenhamn

Det var så härligt att ta en spontan dag i Köpenhamn igår, vi tog bilen över och det tog bara 45 minuter från att vi körde från vårt huset tills dess att vi hade parkerat mitt inne i city och kunde påbörja vår härliga Köpenhamnsdag. Det roligaste projektet för dagen var helt klart att hänga på YSL och hjälpa Martina välja vilken väska hon skulle köpa...
 
 
Men även förmiddagsfikan, lunchen under ett parasoll med smörrebröd när regnet drog in och besöket på Tivoli var såklart urmysigt. Det var en lugn dag men vi hann massor!
 
Tågen på Tivoli var lika spännande denna gången som förra... Och så var vi ju tvugna att köra lite bil igen...
 
 
På Tivoli måste man äta glass också - en stooor glass med extra allt!
 
Och så måste man fota sig i de tokiga speglarna!
 
 
 
Väl inne på YSL igen så blev det ett köp för Martina, hurra! SÅ fin väska, själv spanade jag in dessa fantastiska skorna som var på 40% rea men det blev inget köp denna gången. Jag suktar efter ett par svarta mockapumps därifrån istället.
 
 
 
Dagen avslutades med intensiv snabbshopping på Emporia för killarna skulle köpa skjortor så vi parkerade där vid 19 och åkte därifrån strax innan åtta. Då hade Charles varit en ritkigt rolig lite stjärna hela dagen som somnade skönt hemma medan vi åt hämtmat och spanade nyårsresor.
 
 
 
Josefine:

Fina Köpenhamn! Ser jättehärligt ut!

Sofia:

Wow vilken dag! Älskar sådana dagar där man hinner med så mycket utan att stressa. Visa gärna bild på väskan.

Anonym:

Jag måste bara fråga. Detta har kanske kommit upp innan.
Men när Charles var liten (mindre ☺️) så visades inte hans ansikte i bloggen. Vad fick er att ändra åsikt kring detta? Jag anser själv att det är tramsigt att dölja men alla har rätt till sina åsikter såklart 😌

Anonym:

Jag måste bara fråga. Detta har kanske kommit upp innan.
Men när Charles var liten (mindre ☺️) så visades inte hans ansikte i bloggen. Vad fick er att ändra åsikt kring detta? Jag anser själv att det är tramsigt att dölja men alla har rätt till sina åsikter såklart 😌

Svar: Ja precis, jag visste inte riktigt hur jag ville förhålla mig till att blogga bilder på Charles när han var liten så då valde jag helt enkelt att låta bli - jag tycker inte det är tramsigt utan att var och en har rätt att göra som de vill och om man är osäker är det bättre att låta bli eftersom det blir svårt att ångra sig... Jag visste att man får många "likes" på bebisbilder och jag var liksom rädd att om jag började så skulle jag helt plötsligt ha svårt att gå tillbaka och då kändes det som jag sålde bloggen på bebisbild på mitt barn liksom och det ville jag inte. Det vill jag fortfarande inte så jag är relativt restrektiv med bilder på Charles ansikte och närbilder men eftersom han är en del av mitt liv och bloggen handlar om mitt liv så är han med såklart och idag när jag har landat lite mer i min roll inom föräldraskap men även som bloggare och familjebloggare så känner jag att har hittat en balans som passar mig bra.
JOHANNA KAJSON

Mia:

Väskan!! Vilken valde hon? Såå spännande 😀😀😀😉

Anonym:

Såg ut som att alla drack alkohol, hur går det när ni körde dit? Förstår att ni inte dricker o kör, men tänkte kanske det är alkohol fritt el så dricker man så lite så det inte gör något?

Svar: Vi var i Köpenhamn i 8 timmar så jag som var chaufför drack ett litet glas rött på förmiddagen ch deack Cola-light därefter :).
JOHANNA KAJSON

Kommentera inlägget här: