Powered by Jasper Roberts - Blog

Dagens 3 bästa

 
Vilken underbar dag hos farfar i Borstahusen, min älskade storkusin Sassa och jag babblade non-stop i flera timmar och vi stack ut och badade i havet också, fantastiskt skönt och tempen visade till 18,5 sköna grader.
 
 
Rickard hann vara med ett par timmar innan han stack iväg och jobbade men annars är samlade här på denna fantastsika bilden som Sandra fångade framför farfars hus under parasollet som vanligt. Fina farfar, så mysigt det var att träffa honom idag och se honom med barnbarnsbarnen - han utmanade oss i den där challangen där man ska kasta en pet-flaska med lite vatten i botten så att den hamnar stående och han SATTE DET PÅ FÖRSTA KASTET!! Såklart, sån är han... "Vad är det jag ska göra??" frågar han och sedan bara sätter han kastet. Så har han gjort med hole in one också i golf, han har gjort ett par stycken och senaste är på korthålsbanan i Eslöv där han faktiskt gjorde hio två dagar i rad på samma hål, haha.
 
 
 
Ikväll tog vi med mamma och pappa hem för övernattning så ska pappa och Rickard spela golf imorgonbitti och mamma och Charles ska mysa och busa medan jag jobbar undan ett par timmar. Vi mutade dem med släng-ihop-grillmiddag-av-det-man-har-i-kylen och det verkade gå hem! Allt går hem när man äter under bar himmel!
 
 
 
 
Anonym:

Tack fina för idag ❤️ Så himla mysigt!!! Puss Sassa

Pernilla Andersson:

Vilken mysig dag du verkar ha☉☉☉
Sommaren är härlig på så mångs sätt

Anonym:

Vilken underbar bikini du har, var är den köpt? 😍

Svar: Ellos
JOHANNA KAJSON

Kommentera inlägget här: