Powered by Jasper Roberts - Blog

Borsta tänderna med kids

 
Mysmorgon med Charles och huset är helt tyst... Rickard och Mike passade på att spela morgongolf innan de skulle åka och vi sov till 08 (helt galet, C somnar dock vid 21 på kvällen men det är såå mysigt med sovmorgon så det känns som lagom sommartid!!) och nu myser vi i soffan. Jag försöker mig på att läsa ett kapitel i boken här och där istället för att scrollar instagram eller jobba och maila, jag måste kämpa med att fortsätta behålla semesterlunken nu även om sommargästerna åker hem....
 
 
Charles letade upp Skalman-tandborsten imorse och skulle borsta tänderna en stund. Vi borstar med tandkräm varje morgon och kväll med högst prio på kvällarna och om det blir kaosmorgon så missas tandborstningen ibland - dumt jag vet men så kan det bli. Just nu är vi inne i en bra tandborstningsperiod och Charles tycker det är kul att borsta själv också. (vi borstar också såklart)
 
Den fina bilpyjamasen hittar ni här förresten (adlink), såg att många frågade på instastories om den.
 
 
Annars måste jag säga att den där galet trotsiga 2-åringen som var här förra veckan är som bortblåst och hela denna veckan har han bara varit glad, rolig, pratat non stop och busat och lekt och även lekt själv längre perioder emelanåt. Och gosat och myst med oss alla fyra massor, helt underbart. Och alla orden som trillar in nu!! Herregud, det pratas konstant och jag älskar det. 
 
Nu ska jag dricka kaffe och läsa lite bok till innan Martina vaknar!
 
 
Anonym:

Har du ingen sökfunktion i din blogg?

Svar: Hrmm nej tror intr det
JOHANNA KAJSON

Kommentera inlägget här: