Powered by Jasper Roberts - Blog

Äntligen bikinitime

I stolt samarbete med Ellos, alla länkar är adlinks
 
 
 
 
 
Äääntligen är sommardagarna här och alla tunna tunnikor, fina bikinis och sköna shorts jag köpt kan komma till användning, hurra!! Jag fick frågan på min instastorie om min leopardbikini så jag tänkte att ni ska få se den också, toppen är den finaste jag har för tillfället, syrran som älskar leopard var avis kan jag säga, haha. Och Charles kallar den "Donnas" såklart för allt som är leopardmönster kallar han Donna.
 
 
Bikinitopp med volang här (finns i svart också), tunika här och så är det superfina bikinitrosor med hög midja här, jag köpte faktiskt denna bikinitoppen också och allt är 30% på allt nu såg jag, hurra!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kategori: Vardagen med moi Taggar: Semester, Sol, Sommar, bikini, ellos, samarbeten, stranden, tunika;
F:

Åh underbart!
Fråga. Bästa semestertipsen kring Skåne? Vi och två kompisar ska tälta nästa vecka o fastnade på Falsterbo o Höllviken. Även kiviks marknad.
Våra kompisar har En dotter på 2 år. ☺️
Vad är dina bästa tips? Vi kan tänka oss att förflytta oss lite.

Svar: Ät på badhytten i Skanör, åk till Österlen och typ badhotellet eller Kafferosteriet eller sjöbacka, besök västra hamnen i Malmö och ät absolut lunch på hörte brygga mot Söderlen!!! Åk till hallongården och titta på djuren och plocka er egen litet hallon och besök pittoreska lilla Borstahusen eller lägg en dag att cykla på ven!
JOHANNA KAJSON

Kommentera inlägget här: