Powered by Jasper Roberts - Blog

Vloggtisdag - tankar om kronisk smärta och energibalans

Äääntligen är vloggtisdagarna tillbaka gott folk  fast igår strulade tekniken så mycket så den dök inte upp förrän srax innan midnatt så ni får den idag på bloggen och idag berättar jag om ett smärtprogram jag ska gå nu under 6 veckor och lite bakgrundstankar kring det... Jag ska blogga mer om det längre fram också men jag berätta lite mer om hur det är att leva med mina kroniska smärtor och mina rädslor inför de närmsta 6 veckorna... Och så berättar jag om min värsta sommar någonsin 2013, phu.
 
 
 
 
 
Jag MÅSTE köpa en vettig och enkel vloggkamera som går snabbt att få över filen till datorn - tips??
 
Idag är det hur som helst dags för dag 2 på programmet och vi ska testa både mediyoga och infrabastu vilket ska bli spännande för kroppen. Jag vaknade med skyhög både huvudvärk och magsmärtor (mååste köpa tycka-synd-om-mig-själv-choklad...) imorse nämligen så att få ta hand om mig själv litte extra med mediyogan och bastun ska bli skönt.
 
 
 
Ps, jag tycker det är så svårt det här med att skriva texter om mina egna grejer, hade jag velat "säljar in klippet" så hade jag skrivit ord som "en förlorad vän, självmordstankar och en tung höst tll mötes" för det innehåller veckans vlogg också men det känns så kvällspress-aktigt och säljigt men att skriva att jag pratar om mina kroniska smärtor låter ju inte så jäkla inspirerande.... Hrmm
 
 
 
Anonym:

Det här imponerar så stort på mig. Jag lever inte med smärta så kan inte föreställa mig hur din vardag ser ut. Men jag tror jag förstår att det finns många anledningar varje dag att vilja krypa in under en sten. Men du gör inte det. Du funderar på, förstår och "jobbar" med din smärta och har lärt dig hantera den. Grymt imponerad av detta. Hoppas kommande veckor blir givande och ger dig nya insikter och verktyg. Hoppas också du kan vara en inspiration för andra i detta.

Svar: Men åh tack <3 ❤️
JOHANNA KAJSON

Anonym:

Brukar inte kolla vloggar, men smärtan lockade (fel ordval kanske?!?!). Men iaf, jag lider oxå av kronisk värk sedan nästan 20 år. Annan sjukdom, men mkt av problematiken är samma. Går just nu på 8 v MMS-program, skulle vara intressant o höra vad du tycker om det. Känner ingen annan med samma problem och det är såå svårt för folk att förstå när man inte "ser" sjuk ut. Känner igen mig i mkt du säger, hjärnan vill, men kroppen orkar inte, det är så frustrerande & smärtan tar på orken. Och med små barn blir det tyvärr inte lättare, med mkt tunga lyft osv. Har som tur är oxå en man som är insatt och hjälper så gott han kan. Att acceptera läget, men samtidigt kämpa för att bli "frisk" (frisk blir jag aldrig, men så bra det kan bli) o vara, iaf någorlunda, optimistisk tror jag lönar sig i längden... Lycka till!!!

Svar: Kämpa kämpa, vårt är bars 6 veckor men var tydligen 8 förr
JOHANNA KAJSON

Rebecka:

Älskar dina vloggar <3

Svar: åhh tack!!
JOHANNA KAJSON

A way of living :

Håller alla tummar och tår för att programmet ger dig massor av positivt och att din hemska smärta blir bättre. Beundrar dig så mycket! Tack för att du delar med dig. Kram ❤️

Kommentera inlägget här: