Powered by Jasper Roberts - Blog

Vardagslyx och skönhetslyx

Det var så lugnt och skönt att få köra rehab två tmmar, vattenträningen gjorde under för min trötta kropp - och när jag kom hem plockade jag in egna tomater till lunchen från trädgården (#älskahusliv) och satte en ansiktsmask i facet innan jag drog igång jobbet igen...
 
Jag såg bland annat till att buda över en bok till Rebecca Stella som förlovat sig OCH väntar barn - det fanns ju många anledningar till att gratta henne minsann och hon var så generös så hon visade upp boken på sin instastories - det är så mäktigt varje gång den syns i media på ett eller annat sätt! Igår var jag ju med i Skånska Dagbladet (finns online här också) och jag tror det går ett reportage i Trelleborgs allehanda i helgen också men nu ska jag sätta mig och korrläsa intervjun från igår med Elle mat & dryck - drömmigt värre att få sitta och dricka kaffe med en tjej från den redaktionen igår!
 
Och vad gjorde jag mer igår? Jo jag öppnade alla fina presenter och hälsningar jag fick från vänner och familj vid boklanseringen, så himla omtänksamma alla är - älskade tanken bakom varje present, som denna från syrran och Mia som jag gjorde Vardagsfesten med - de vet att jag är kass på att unna mig skönhetsgrejor...
 
 
Men jag HAR blivit bättre - att jag t ex bokade hår och make up på Daisy Grace inför pressdagen var otrooooligt lyxigt för att vara mig som aldrig någonsin unnar mig sånt, att jag gjorde shellac likaså... Men att få komma till någon som piffade mig och såg till att både hår och make höll hela dagen var ju galet värt, kostade bara 700 pix. (detta är inget samarbete - vill verkligen bara tipsa om den fina salongen i Sturegallerian i Stockholm!!)  så visst har jag blivit bättre på att unna mig!
 
 
Okej, tillbaka till presenterna - kolla bara:
 
 
Charles hjälpte mig att öppna i början men sen tyckte han att mammas presenter var för tråkiga, haha... Ser ni nya träningskläderna från STRONGER - vet ju att ni också älskar dem lika mycket som jag!! Jennie som jobbar där var på presslunchen och hade med sig dem, så himla gulligt!!
 
Nu ska jag fortsätta jobba undan innan jag ska hämta lilla älsklingen på förskolan och köra hem till mamma och pappa, det är ju freeeedaaag hörreni!!! Vi skulle först vara hemma men eftersom Rickard är i småland på möten idag så bestämde vi att han stannar så tar jag tåget upp imorgon när vi ska gå på bröllop och så kan jag och superC sova hos mamma och pappa inatt eftersom pappa ska passa C det dygnet vi är i Småland.
 
Happy friday!
 
 
Kommentera inlägget här: