Powered by Jasper Roberts - Blog

The 60th party

 
Oj, oj, oj.... VILKEN JÄKLA FEST! Jag hade så kull så jag glömde fota allt jag hade tänkt, det var helt otroligt roligt att få både spela golf och gå på festen och jag måste säga att golften gick helt okej och var riktigt rolig! Det var ju golftävling först på dagen och 60åringarna hade ordnat så fint med flaggor runt hela greenen med deras "the 60th" logga och så fick man ett glas bubbel, vattenflaskor och goodiebag med tävlingregler, bars och fikabiljetter till nionde hålet (allt med deras logga såklart - så himla fint eventat!)
 
 
På nian körde de musik, tog in resultat och hade resultattavla och vårt lag ledde efter första 9 men tappade sen, haha. Men det var riktigt kul att spela! Väl efteråt så duschade vi och piffade lokalen inför kvällens fest. Jag och syrran var ju toasmadames och jag har inte en enda bild på mig själv i den fina klänningen och klackarna tyvärr men fick precis denna skickat till mig som enda från kvällen, haha
 
 
Ja man kan säga att det var BRA FEST och dans från dess at vi satte oss till bords och hela kvällen igenom, herregud så kul det var!! Svetten rann på dansgolvet men det var det värt, otroligt kul att få dansa så mycket!!
 
 
 
Men vi backar tillbaka bandet lite, ute vid fördrinken hade de ordnat så man kunde man kunde spela LP-skivor och hade en skylt där det stod "the 60th spotify", vimplar och ljusslingor överallt och rosa bubbel. Vi sparkade igång tillställningen med deras festliga sång som vi alltid sjunger "Skål och höj ditt glas min vän..." och sedan hade jag och syrran kommit på att vi skulle leda dem igenom våra minnen tillsammans med dem (det var ju mamma och pappa tillsammans med våra gudföräldrar som höll i festen och vi har spenderat alla jular, sommarsemestrar, skidsemestrar och lov och ja typ alllt i hela uppväxten ihop allihop och vi två familjer var nästan som en enda stor tillsammans... Vi firar fortfarande jullaftonsmorgon tillsammans allihop!) och det skulle vi hur som helst göra genom en tävling som vi kallade "gästerna mot jubilarerna". Så vid varje gren som vi knöt an till anekdoter och minnen tog vi upp fyra av gästerna som fick tävla mot jubilarerna och det var ett roligt och uppskattat inslag blandat med alla tal och sånger.
 
Hur som, detta är ett partygäng och vi hade så himla roligt. Vi gjorde små enkla grejer som körde låten "Celebration" varje gång vi skulle köra igång något nytt (istället för att ringa i den traditionella toastmasterklockan)  och till slut stod alla upp och dansade varje gång låten drog igån - SÅ kul!! Och så körde vi tomtebloss och sång till kaffet för jubilarerna.
 
Jag hade skapat sensommararrangemang till borden och bordsplaceringsnamnen skrevs på golfbollar eftersom vi befann oss på en golfklubb, kul grej som jubilarernas jälva kom på och så hade jag överraskat dem med att låna in de coola glödlampesiffrorna i bakgrunden från Festligheter.se som finns här nere i Skåne. Vi hade dem men med bokstäver på Kenza och Aleks bröllop också, det ger sån cool effekt till en festlokal och deft var många som var framme och fotades vid dem.
 
Vi dansade till strax efter två inatt och nu är vi hemma och har vinkat hejdå till Rickards föräldrar som passade Charles.
 
Vilken superhelg!
Kommentera inlägget här: