Powered by Jasper Roberts - Blog

Superstart på sensommaren

Men jaaaa vilken toppenbra start på sensommaren det blev idag, Charles hade haft en superbra dag på förskolan när jag hämtade upp honom med cykeln och då drog vi raka vägen ner till stranden för lite nektarin och snacks där bara vi två...Sen lekte vi i trädgården en timme innan det var dags att laga mat och då hade jag köpt zoo-pasta till Charles som överraskning. Första dagen efter sommarlovet måste ju vara lite speciell såklart...ooops, en liten present överraskade vi också med ikväll när Rickard kom hem... en flygplan som komplement till duplot minsann... sen målade vi på stenarna på framsidan innan det var dags för superC att bada och mig för att gå en lång promenad i solen på stranden. Det var så skönt så jag slängde mig i havet efter - kvällsdoppet satte pricken över iet denna måndag!Ellen:

Kan du inte berätta mer om vad Charles äter/absolut inte äter? Jag har en dotter i nästan samma ålder och hon är omöjlig att lura i grönsaker och är väldigt ensidig med sin kost, trots att jag försöker ofta med nya saker så bestämmer hon sig innan att inte ens ge det en chans och smaka. Sååå frustrerande!! Lycka till med bokförsäljningen!

Svar: Grönsaker äter han i form av kokta morötter och ärtor och annars majs (burk eller grillad) och gurka och broccoli. Det är typ det som han gillar i grönsaksväg och annars i matväg är det korv - punkt typ. Fiskpinnar men nuförtiden är han så smart så han äter bara paneringen så det vill jag inte servera så mycket längre, ibland en kyckling nugget men oftast ratar han även den och så pommes eller makaroner men pasta är också av eller på lika ofta. Thats it. Annars lever han på mackor med smör (ratar allt pålägg) eller naturell yoghurt med fiberhavregryn eller frukt, bär eller bananpannkaka vilket är bra för då får jag i honom ägg också. Det är nog allt som trillar ner i den där lilla magen...
JOHANNA KAJSON

Kommentera inlägget här: