Powered by Jasper Roberts - Blog

Presslunch på Rosenrummet på NK

 
 
Foto Smallpigart
 
 
Jag är så stolt och glad över denna pressdagen jag planerat och styrt upp helt själv och jag är så ödmjuk och tacksam för alla som hjälpt till!!! Att vi får vara i det vackra Rosenrummet på NK som jag samarbetar med och hjälper bygga upp NK BRÖLLOPSSERVICE vilket jag är så oerhört stolt över - det är ett hedersfullt uppdrag och att de valde ut mig är stort... Och i samband med det så ville superfloristerna på NK Blommor fixa dagens dekor bästa cateringbolaget i Stockholm, Av Franzén Cateringm ställde upp med att fixa lunchen... Bokförlaget ordnade fram böcker till alla gästerna och Vitamin Well var så gulliga och bjussar på bubblande fläder/lime till alla gästern och mest instagrammade idag lär bli dessertbordet och bröllopstårtorna från En nypa socker kan jag tänka mig... och hela min dag kommer fångas av Due Film & Photography så jag lovar att ni ska få se allt och lite till efteråt!!  Och så får jag låna en helt makalös kjol jag föll handlöst för när jag såg den förra året av Fadi el Khoury, tack fina du!
 
 
 
 
Nu ska jag iväg och får hår & make och sen kör vi - tänk att pressdagen för MIN bok är här!!! Och hur coolt vore det inte om ni får aaaallla ni känner att klicka hem Planera ditt drömbröllop - med Johanna Kajson idag så jag får hamna på topplistan igen? Eller så springer ni helt enkelt ut till första, bästa bokaffär och köper hem den.
 
 
 
 
Anonym:

Du är så väl värd denna dag - som låter helt fantastisk!!! Powerkvinna 💪🏼💪🏼💪🏼

Cecilia:

Alltså wow vilken jäkla inspiration du är! 😍 Så otroligt grym, heja heja dig 💪🏼

Linn:

Stort grattis fantastiska Johanna! Njut av dagen och fira ordentligt!! Ser fram emot att läsa boken. Tack för att vi får följa med på din inspirerande resa!! 🙌🏼✨😍

MalinF:

Wow vilken lyx :) Så grymt, ha en fantastisk dag!!

Anonym:

Grattis! Kommer något sådant här i Malmö? Hade såå gärna gått på din bok

Svar: inte som det ser ut nu men jag hoppas på att få styra upp NÅGOT i Malmö
JOHANNA KAJSON

Tess:

Wow grattis!!!! Njut njut njut powerwoman!

A way of living:

Njut av dagen och framförallt kvällen med dina vänner! Stort grattis till dig och en massa kick-ASS kramar ❤️

A way of living:

Njut av dagen och framförallt kvällen med dina vänner! Stort grattis till dig och en massa kick-ASS kramar ❤️

Angela Herrmann :

Jätte stort Grattis på denna stora dag 💖💖😘😘

Angela Herrmann :

Jätte stort Grattis på denna stora dag 💖💖😘😘

Kommentera inlägget här: