Powered by Jasper Roberts - Blog

Överraskningarnas kväll

Godmorgon från Småland, ni anar inte vilken vigsel som hölls igår!! Så himla fin och finast (och coolast) av allt var när bruden klev upp till ett liveband med trummor och allt och överraskade sin man med att sjunga en sång tillägnad honom. Phuuu, vad känslomässigt starkt!Jag var ju bara gäst igår och vi var dessutom placerade med Rickards kusiner så det var så härligt att hinna prata massor utan kidsen allihopa... maten vad supergod (ceviche till förrätt - alltid min favorit!!) och brudbuketten hade brudgummens kusin gjort, superfina färger till ett sensommarbröllop! Kolla bara:
Och vet ni vad? Den fantastiska toastmadamen (som inledde kvällen med att överraska med en stad i ljus med egen text till brudparet = succé!) kom fram till mig i en paus och berättade att hon var en av alla er bloggläsare, såå himla kul att få hinna prata en lång stund med henne!! Ni är så många nu, skulle vilja samla alla på läsarträff någon gång för ni verkar lika härliga hela högen!

Hur som, nu ska jag ta ett bad i sjön och sen ska vi köra hemåt till Charles som har haft det super hos morfar. Jag längtar efter familjesöndag hemma i huset!Johanna A:

Åh tack för fina ord Johanna! 😍Fick sånt självförtroende när du sa att vi gjorde ett bra jobb, beröm av ett proffs som dig är ju så coolt! Var verkligen roligt att träffa dig och snacka loss! Och en läsarträff låter kanonbra :) Ha en härlig söndag!

Svar: Jaaa, tack för igår!!
JOHANNA KAJSON

Anonym:

Åh vilken fin klänning! Var är den ifrån? 😍

Svar: En gammal :)
JOHANNA KAJSON

Karina:

Ska gifta mig och är SÅ glad att jag hittat din blogg! :)

Svar: Varmt välkommen!!!
JOHANNA KAJSON

Kommentera inlägget här: