Powered by Jasper Roberts - Blog

Morgondoppet

Mitt hjärta brister när jag läser om ännu ett terrordåd och denna gången i Barcelona, det är fruktansvärt stå och se på men intr kunna göra något... eller allt vi kan göra är att fortsätta låta kärleken flöda, våga fortsätta leva vårt liv och inte blir rädda. (Eller klart man blir rädd - och mörkrädd!! Men att försöka att inte låta den rädslan styra oss - inte låta DEM styra oss!)
Jag kom hem sent igår, vid 21:20 öppnade jag dörren efter en intensiv dag, jag är så glad att vi genomförde det tunga jobbet (hade såå ont i magen och sån ångest igår!!!) i en fin miljö. Då kändes det liiite lättare för en stund iaf, fy fasiken. 

Då var det iaf fint att öppna dörren och mötas av ett glas champagne, Rickard och vår vän Martin som var och hälsade på från Stockholm! De hade lagat middag och tog hand om mig och imorse när mina killar hade stuckit till jobb och förskola promenerade jag och Martin ner till havet och tog ett morgondopp. Magi!


Nu däremot ska jag iväg på en föreläsning!Glad fredag <3

Camilla :

Hej. Ville bara säga att jag har din bok i min hand just nu och sååå fin den är!!
Även om jag och min blivande just nu har helt olika önskemål över hur vårt bröllop ska se ut så är jag säker på att vi ska få hur mycket inspiration son helst från boken. Trevlig helg och kram

Svar: Men ÅH TACK!!! Vad glad jag blir ❤️
JOHANNA KAJSON

Kommentera inlägget här: