Powered by Jasper Roberts - Blog

Mer från Kenza och Aleks beöllop

Medan jag sitter och signerar böcker för fullt på bokförlaget (overklig känsla!!) så ska ni få se några nya favoritbilder från Kenza och Aleks bröllop tänkte jag. Min dag är ändå ett virrvarr av såväl jobb och prepp som känslomässigt av att vara tillbaka i Stockholm... att leka i Vasaparken och träffa vår vän Mia med kids var liksom såå märkligt, men mysigt såklart!Jag hann förresten springa inom ett par bokaffärer till för att se boken live, ut och köp nu bara för det är såå kul att se era fina kommentarer om den <3.


Hur som, tillbaka till fina Kenza och Aleks och några nya favoritbilder från Fabian Wester från bröllopsmorgonen...

Sviten på Rånäs Slott är verkligen fantastisk, vi lyckades rodda hår och make för bruden och de 6 tärnorna alla på en gång och hade samtidigt mig som bröllopskoordinator och 2-4 fotografer och filmare som sprang in och ut rummet men där var ändå harmoniskt och pirrigt inne i hela förmiddagen... Det fina monogrammet tog Elin på Elin Arts Studio fram och det fick genomsyra bröllopet, alla fick t ex tofflor på hotellrummet med det på...Emma:

Hej Johanna! Fick hem din bok igår och jag måste bara säga att jag är väldigt imponerad av allt med den! Storleken på boken, bilderna, textens storlek, textens innehåll och att det vilar en skön lättsamhet över den trots att det såklart är på allvar. Den kommer bli perfekt i planeringen av min och min sambos bröllop! Tusen tack!

Svar: Men HERREGUD vilken fin recension, tack snälla!!!
JOHANNA KAJSON

Kommentera inlägget här: