Powered by Jasper Roberts - Blog

Jag bär med mig denna lördag i hjärtat

Ibland, inte speciellt ofta med småbarn, men ibland kommer såna där dagar när allt bara flyter lugn och mysigt, roligt och busigt, skrattandes och softandes. När hela familjen liksom hamnar i ett flow från morgon till kväll, idag har vi fasiken lyckats landa en sådan lördag och det blev en lördag jag bär med mig i hjärtat framåt. Inte för att vi gjorde något specielllt egentligen utan för att vi hittade flowet att inte göra något men ändå göra massor och bara njuta hela tiden - alla tre.
 
Charles vaknade strax efter 06 och vi mös kvar i sängen innan Rickard skulle iväg och spelar morgongolf, då förflyttade jag och superC till soffan och åt mackor och jag drack kaffe. (som jag hade förberett kvällen innan - det må vara världens enklaste grej men att ha en laddad kaffebryggare på morgon så man bara trycker på knappen och tar fram sin mugg så är allt klart är liksom guldkant deluxe för mig...) Sen hade vi världens mysigaste, roligaste och busigaste förmiddag både hemma och ute bland vattenpölarna och nere vid havet innan han skulle sova och jag fixade lite grejer här hemma i lugn och ro men bestämde mig för att dricka kaffe i solen och sedan se ett avsnitt av en serie också. Vila. Det är hemligheten som jag missat för balansen..
 
Innan jag väckte superC hann jag laga lunchen som vi sen avnjöt ute i solen tillsammans (korvpengar, zoopasta och morötter, gurka och tomat till oss båda, mums!) och sen spelade han och jag fotboll och där någonstans dök Rickard upp med vinst i ryggen - mitt under våra målgester och segerdans så han hoppade rätt in i det!
 
 
Och sedan hann jag plantera en massa i trädgården medan killarna var och slängde glas och wellpapp och grejor och pantade och därefter belönade hela lilla familjen sig med den berömda italienska glassen på Da Aldo i Skanör. Efteråt ville superC gå på upptäcksfärd i Skanör och även om vi hade tänkt hoppa in lite snabbt i bilen och åka och handla så valde vi att bara följa C vilket var andra gången för dagen som jag lyckades låta honom bestämma tempo, vart vi skulle och jag (och nu vi) bara hakade på. SÅ VIKTIGT. Och sååå svårt att komma ihåg att det ÄR viktigt - och roligt!
 
På vägen hem hann vi faktiskt både tanka och handla (och åka rutchkana hundrasjuttievlva gånger och äta banan-  bästa med vår lilla Coop!! Att barnen får banan och kan åka kana!) och väl hemma hade killarna sitt häng medan jag snörade på mig löparskorna och stack ut och sprang i 30 minuter med en podd i öronen. HEJA! De senaste gångerna har jag fåt avbryta men idag gick det och jag belönade mig med ett dopp i havet och en promenad hem till den varma duschen!
Det blåste reeeejäääält och innan jag stack ut var jag SÅ trött och ville bara sova men sen försökte jag verkligen lyssna på vad kroppen sa - ibland är det ju att den ÄR trött och behöver sömn men just denna gången var det snarare att den behövde få lite energi och "heat" i sig för att vakna till liv. Så jag tror det var därför löpningen funkade.
 
 
Nu nattar Rickard C och jag ska påbörja grillningen!
 
Tack universum för denna fantastiska lördag!
 
 
 
Anonym:

❤️

Anonym:

För ett tag sedan skrev jag att du borde känna min kompis som bor ungefär där du bor. Nu är det så att hon har en son som heter Henry. Kan det vara samma. Världens mest positiva norska?

Svar: Nej lousie är inte norska vad jag vet :)
JOHANNA KAJSON

Kommentera inlägget här: