Powered by Jasper Roberts - Blog

Dags att boka målare...

 
Jag såg av en vän att de säljer sin lägenhet i Lund och de skulle ha visning i helgen och efter att ha klickat runt lite bland bilderna blev jag SÅ sugen på att komma loss med inredningen hemma igen nu på hösten. Köket var så jäkla snyggt med mörka fogar i kalket, vi körde ju ljusgrå och det passa bättre i vårt kök men jag blev ändå insprerad...
 
 
Sen har jag ju varit sugen på att få in lite mörkgrått i hemmet, vi ska måla trappa grå och sen vill jag måla sovrummet blått, de hade grått i denna lägenhete och det var ju också fint, hrmm..
 
 
När jag ser stenfönsterbrädorna så kan jag sakna våra lägenhter lite, så himla fint ju... Hur som - de har visning imorgon och måndag om någon är på jakt efter lägenhet i Lund. Hemnetlänken ligger här.
 
 
Men mest vill jag boka målare till trappen, vårt sovrum och Charles rum som jag inte alls vet vad det ska bli för färg, vi har ju en grön matta nu så blått känns fel (jag älskar blått som ni kanske märker, haha) så där kanske får bli någon grön eller ljusgrå?
 
Oj, nu är tåget framme, måste hoppa av!
 
 
Anonym:

Vi kör gråa väggar i hela huset förutom i sovrum, så himla nöjda. I vårt sovrum kör vi en matt(!) mörkblå färg från jotun lady, älsk på det ;)

Svar: Låter sååå fint
JOHANNA KAJSON

Karina:

Galet vacker!

Kommentera inlägget här: