Powered by Jasper Roberts - Blog

Bröllopslunch

 
Medan jag är lite "tillbaka i verkligenheten" med jobb i soffan i mjukisbyxor och rehab efter lunch så fick jag skickat en hög med nya bilder från releasen på NK av Michelle som också fångade dagen, så att drömma sig bort dit över en kopp kaffe så här vid lunchtid kändes ju heeelt rätt...
 

Entrén ner till Rosenrummet är en trappa och NK Blommor hjälpte mig dekorera upp den så himla fint, murgröna är ju världens enklaste tips till alla rer som klurar på en yta där ni skulle vilja få det lite levandem en inte har ekonomin till att gå loss med en florist - men våga göra det yvigt och rejlt så det blir något av det hela - annars känns det lätt som ett bröllop för 20 år sedan när murgröna och björk var det man dekorerade med i tunna enkla strängor. Så gå loss ordentligt - det får bli veckans bröllopstips! Likaså med rosenblad, hör med blomsterbutiken om du kan få köpa en låda blomsterblad till en billig peng då de kan riva av de blommor som inte går att sälja längre för att de börat nicka... Att blanda rosenblad på trappor, längst en gång eller tillsammans med ljuslyktor ger sån lyxig effekt!
 
Kan man få för mycket bilder på Fadi el Khourys tyger i hans klänninga? Tror inte det...
 
Jag levde med en Vitamin Well spirit i handen precis hela dagen, älskar deras drycker och är så glad att de ville vara med och fira på min bokdag!
 
 
 
Alla gästerna fick ju goodiebags på lunchen, lyxigt värre att få stå och dela ut NK-goodiebags med sin egen bok i måste jag säga! Sheila, John, Angelica, Jessica, Vanja, Valerie - alla möjliga dök upp och firade med mig och det är jag så himla tacksam för!!
 
 
Okej sista bröllopstipset för idag - YSLs pumps är fasiken de skönaste jag ägt. Eller ägt och ägt, de är min systers men jag ska köpa loss dem från dem - eller köpa egna för de är så grymt bekväma och lagom höjd... Jag har ju två par Louboutins men YSL slår fasiken nästan dem, så ska ni spana fina bröllopsskor så spana hos dem, jag såg ju några glittrande sist vi var i butiken i Köpenhamn.
 
 
 
Köp "Planera ditt drömbröllop -- med Johanna Kajson" här.
 
 
Nu ska jag förbereda en bröllopskonsultation jag har nästa vecka med ett nytt brudpar och så ska jag ta fram bröllopskonceptet för Maja & Victors bröllop som några av er hört av er och hojtat om att jag ska göra. Superkul! Sista tipset för dagen får ju helt klart vara underbara Majas och Sannas podd som de precis dragit igång, den heter "Livet på läktaren" och jag måste säga att jag är stormförtjust i dessa två raka, roliga och fantastiska kvinnor - in och lyssna genast!
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: