Powered by Jasper Roberts - Blog

Bröllop för alla

Jag tror inte jag har visat er detta superfina bröllopet jag fick äran att vara bröllopskoordinator på 2015 mellan Carl och Jonas? Det var hösten precis efter att Charles föddes så han var bara 4 månader när jag drog iväg en heldag och jobbade med detta bröllopet och jag minns det som pirrigt, konstigt me SÅ härligt att få jobba för en dag mitt i allt och att dessutom få jobba på detta snygga och kärlekfulla bröllopet gjordet det lite extra fint såklart!
 
 
När jag skrev min bröllopsbok kändes det viktigt för mig att det skulle vara skriven till alla och inte vara en bröllopsbok för enbart dem som är brud och brudgum, att använda sig av bilder och text som gör att även brud <3 brud och brudgum <3 brudgum känner att de kan köpa och planera sitt drömbröllop genom boken var otroligt viktigt och självklart! Det borde vara självklart för alla - hur som. Nu ska ni få se lite glimtar frå Carl och Jonas snygga bröllop i Stockholm 10-10-15....
 
 
Alla bilder är tagna av bröllopsfotografen Jakob Granqvist, Nordica Photography och de spegar verkligen paret och Oktoberbröllopet så himla bra...
 
 
Visst är lokalen otrolig? Citybröllop kan verkligen vara så himla häftiga i kontrast till alla skärgårdsbröllop och herrgårdsbröllop, vigseln hölls på ovanvåningen till midagslokalen som bara var en vind egentligen, ibland är det enkla finast!
 
 
<3
 
 
Jessica:

Wow. Vackert bröllop! Och lokalen! Jösses. Vad är det för alldeles fantastisk location?

Anonym:

Wow så fint!! Ser drömlikt ut!

Caroline Ulkner:

Stort stort stort grattis till lanseringen Johanna! Ser ut att varit en väldigt lyckad dag!
Fick hem mitt förhandsbeställda exemplar igår och ser SÅ fram emot att läsa det från pärm till pärm. Har hittills bara hunnit bläddra lite snabbt, men det ser helt magiskt ut!

Svar: Vad roligt, tack för att du köpte den!
JOHANNA KAJSON

Anonym:

Vackert bröllop:)

Johanna:

Otroligt fint! Vilken underbar lokal! Och grattis till boken, den ser superfin ut! :)

Anonym:

Så vackert och personligt också! Behöver inte alltid vara fullt med blommor och lantidyll och sommarängar, även om det också är fint såklart! :) Viktigt tänk Johanna, blir alltid så glad när det är brud <3 brud på såg yes to the dress t ex, representation gör skillnad!

Svar: <3
JOHANNA KAJSON

Kommentera inlägget här: