Powered by Jasper Roberts - Blog

Blåbärslycka

Jag har skapat mig en liten måndagstradition av att gå ut i trädgården efter att killarna har åkt och plocka blåbär till min frukost i lugn och ro... det ger en sådan lugn och mysig start på veckan. Och lyxig!


Hittade en jordgubbe också minsann och myntan fortsätter växa dom ogräs trots att jag gjort många  mojitos i sommar på den lilla plantan jag köpte...


Idag väntar vattenträning, infrabastu och sedan jobb med två intervjuer om boken. Jag är så himla glad att den når ut genom press och media, det är intr helt självklart för en förstagångsförfattare att få något utrymme alls men både jag och bokförlagets PR-byrå jobbar hårt för det. Inget kommer gratis utan man får själv jaga, pitcha, komma på nya infallsvinklar och övertyga så även om mitt jobb må se glammigt ut för tillfället så ligger det fortfarande hår jobb bakom varje dag, det är ingen som knackar på min dörr och ger mig allt.

Veckans mission är också att läsa denna boken vi fått i uppgift från MMS-programmet, någon som läst den? 


Att lära mig om stress, tids-och energiplanering och mer om hälsa är så himla spånnande, bara på en vecka så lyftes det många nya infallsvinklar och tankar om hur man kan skapa balans i livet... häftigt!

Lillemmish- mode - inspo :

gott gotti gott gott =)

ha en bra måndag

Hanna Karlsson:

Till nästa år måste jag ta mig tiden att odla grönsaker och bär. Så gott ju!

Elin:

Men vad gott!!

Rebecka:

På mitt jobb jobbar vi mycket med energikartläggning vilket betyder att man skriver upp hur en vecka ser ut, från att man går upp till läggdags. Sen fyller man i varje aktivitet i grönt om det ger energi och rött om det tar energi. Ger en ganska bra visuell bild även om man kan tycka att man har ganska bra koll innan. Ibland vet man ju att saker tar energi men kanske inte att man kan behöva lite återhämtning/paus mitt på dagen och när, och inte bara efter jobb och alla måsten. Tror det är nyttigt för alla och inte bara de som tippat över eller är på väg :)

Emma:

Min mamma har alltid sagt att mynta är som ett ogräs. Ett bra sätt att få den att inte sprida ut sig överallt är att plantera den i rabatten i en bottenlös hink.
Jag förstår att ni vill ha mycket mynta, för det är ju sååå gott. Men se upp se att den inte tar över.

Svar: Hae den i kruka än så länge, överlever den vintern om jag planterar ut den? :)
JOHANNA KAJSON

Kommentera inlägget här: