Powered by Jasper Roberts - Blog

Bilmorgon

Jag hamnade i ett litet jobbkaos igåreftermiddag så vi fick kasta oss iväg till en restaurang där vi skulle möts upp ett gång från förskolan för pizzaparty för att fira första veckan på förskolan! Det är så himla gulligt att se Charles och hans kompisar Henry och Sixten som alls tre skolades in tillsammans i januari och verkar ha funnit varandra sen dess vilket vi föräldrar också gjort. Att ha vänner i precis samma situation. Som en själv är ju guld värt!


Och att äta middag 17:30 en fredag och vara hemma och natta vid 20 är perfekt, då får man både umgänge och lugn fredagskväll där man kan somna på soffan...

Och det var precis vad jag gjorde haha, vilket var skönt eftersom Charles vaknade tidigt imorse och Rickard skulle iväg tidigt och spela morgongolf så vi har haft bilbusmorgon här hemma.


Av allt vi leker med så är det verkligen bilarna Charles är mest tokig i, det och dans! Så de två varvar vi här hemma medan det spöregnar utanför fönstret...Jag är så sugen på att gå på något rytmik och dans med Charles, helst där vuxna och barn får köra loss tillsammans men han känns liiite för liten fortfarande för att man ska binds upp sig på en dyr aktivitet en gång i veckan, hur har ni gjort med aktiviteter? Det känns som det tiden kommer komma så att hetsa fram det när man redan har lite tidsbrist i sitt liv verkar dumt, haha.

Madelein Larsson Wollnik:

Min yngsta var runt tre när vi testade rytmik och det var nog en okej ålder men hon var för ointresserad för att det skulle vara värt det. Sprang mest och gjorde annat.

Leni:

Min son började på gympa samt sång- och musiklek när han fyllde 3 i vintras. Han tyckte att bägge sakerna var kul, även om han var rätt så reserverad de första gångerna. Han pratade mycket om det och han utvecklades mycket iom att han lärde sig att ta för sig mer (vilket inte är hans grej). Han kommer inte att fortsätta till hösten pga att han har börjat på uteavdelning där det är ett helt annat tempo än på tidigare avdelning, så han kommer inte att orka med en massa aktiviteter.

Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Men åh så mysigt med pizzaparty!

NORRSKEN EMMA:

mysigt! =)

ha en fin lördag

Martina:

Vi har anmält oss till Knatteskutt med vår snart blivande 2-åring. Kanske lite tidigt men vår son har ett enormt rörelsebehov så vi testar! Däremot älskade hela familjen att gå på plask och lek när han var ca 1,5 år - det kommer vi göra om igen efter nyår! Plask och lek avslutades alltid med pannkakslunch också :)

Svar: Åhhhh vad mysigt!!!!
JOHANNA KAJSON

J:

Om ni har Friskis och Svettis i närheten så brukar de ha familjegympa,ofta någon helgdag. Det kostar inte så mkt så vill man inte fortsätta eller gå varje gång gör det inget. Både barn och föräldrar är med! Provade med min son två ggr men han ville inte fortsätta men vet många som gillar det:)

J:

Om ni har Friskis och Svettis i närheten så brukar de ha familjegympa,ofta någon helgdag. Det kostar inte så mkt så vill man inte fortsätta eller gå varje gång gör det inget. Både barn och föräldrar är med! Provade med min son två ggr men han ville inte fortsätta men vet många som gillar det:)

Kommentera inlägget här: