Powered by Jasper Roberts - Blog

Bilderna från presslunchen igår...

Var ska jag börja, ahhhh.... herregud dagen igår var så magisk, helt magisk! Vi började ju med en presslunch på Rosenrummet på NK där jag hade bjudit in till presslunch för min bok Planera ditt drömbröllop - med Johanna Kajson....  Jag hade fått låna en av Fadi el Khourys makalösa magiska kjolar och kände mig så fin i mina klackar från YSL och t-shirten från Zara som alla frågade om...
 
 
Av Franzen caterade sallader och jag bjöd på mitt favoritbubbel till, också allkoholfritt till alla såklart, Vitamin Wells citrus/fläder - mums! En nypa socker hade skapat dessertbordet och alla bilder är tagna av Frida Ireklint som fångade dagen genom sin kameralins...
 
 
Alla gästerna fick såklart  goodiebags med sig hem med boken som jag hade preppat och alla mina fin-fina gäster som kom var så jäkla peppiga och gulliga. WOW vilken respons!! Gjorde lite intervjuer och fångades på instastories och bloggar och instagramkonton... tack snälla alla för generösiteten!!
 
 
NK Blommor hade dekorerat med blommorna också, allt blev så himla fint och jag är så glad at jag fick vara på NK med gänget och fira - vilken lunch!!
 
 
 
 
Jag kan inte förklara hur häftigt det var att få hålla presslunchen men filmaren Maria Broström hann fånga dagen och klippa ihop en film för att ni ska få en känsla av lunchen...Kolla bara!!
 
 
 
 
Nu ska jag checka ut från atSix och ta mig till bokförlaget med en intervjue med Elle och sedan ska jag, mamma och Charles flyga hemåt till Skåne! VILKA DAGAR!
 
Paulin:

Stort grattis till din bok!! Så fint allt ser ut! Och vad snygg du är, som en dröm! Så härligt att du delar med dig, du är såå värd detta!!

Paulin:

Stort grattis till din bok!! Så fint allt ser ut! Och vad snygg du är, som en dröm! Så härligt att du delar med dig, du är såå värd detta!!

Alldamnstories :

Grattis Johanna! Vilken dag! Alltså outfiten 😍😍😍 Wow! Så vacker du är!

veckomagasinet anne von porat:

Gud vilken vacker kjol du har på dig ser kunglig ut

Jessica Högberg:

Men grattis till mycket fin bokrelease!!

Frk M .:

Vilka magiskt vackra bilder! Grattis till boksläpp :)

Kommentera inlägget här: