Powered by Jasper Roberts - Blog

Adlibris topplista

Jag är ju så spänd och nervös nu när det börjar närma sig att dra igång försäljnignen av boken på riktigt så jag går nästa itu, jag har ett personligt mål att säjla x antal innan årskiftet och ett annat helårsmål, alltså tills september nästa år och det är av flera anledningar jag har de målen men allra främst för att ge tillbaka till mitt bokförlag som trodde på mig och min bok och har satsat enorm mycket på mig. Att trycka en sådan här "coffetable" bok är ett superdyrt projekt för ett bolag och det kallas högriskprojekt vilket gör att de såklart är ännu mer nervösa än mig men jag känner att jag har mer makten att försöka överraska dem med att få sålt boken än vad dem har. De har ju gjort sin del nu liksom, så nu är det upp till mig!

Någon sa till mig, minns inte vem, att det bara är typ 1% som får ett sånt här bokkontrakt av alla manus som skickas in till bokförlagen och att få ett bokkontrakt på att få göra en fyrfärgsbok som detta är landar alltså bara typ 1%, helt galet ju!! Något jag inte visste förrän nyligen så nu förstår jag verkligen dels vilken enorm satsning bokförlaget vågat göra men även hur fruktansvärt stolt och glad jag ska vara oavsett hur försäljningen går - att ens få ett bokkontrakt och får släppa denna boken har ju varit drömmen och efter hårt slit så lyckades jag och det ska jag såklart fira innan jag börja kämpa för föräljningen.
 
MEN - hörreni. Jag ser ju att ni redan börjat klicka hem den även fast den fortfarande bara går att förhnadsbeställa och jag har legat på Adlibris topplista till och från de senaste veckorna vilket gör mig så galet stolt, senast nu i veckan var jag tvungen att göra en print scrn på topplistan igen, för det är så overkligt. MIN BOK. Där, till försäljning och dessutom med på topplistan igen, TACK! Det är fasiken tack vare er!!
 
 
 
 Jag bläddrar lite i boken och visar lite på instastories då och då så följ mig där (@johannakajson) om ni vill se lite mer innan recensionerna och tjuvläsningen har börjat dyka upp.
 
 
Idag däremot så håller jag på som bäst och förbereder för mammas och pappas stora 60årsfest som vi ska ha imorgon tillsammans med mina gudföräldrar, jag och syrran är dekoransvariga och toastmasters så vi har en del att preppa med men det ska bli SÅ kul och ni ska få såklart se alla tips och trix efteråt.
 
 
Malin:

Heja dig!!! Är redan gift men kommer garanterat köpa boken när min bästa kompis ska gifta sig snart. Och du, så fint av dig att svara på vem är ni kommentaren. Blev jätteglad :) Nästa gång hälsar jag trots morgonrock och imponerande att ni badade, så tuff var inte jag ;)

Svar: Haha, jag tvingar i mig nu när vi äntlignen flyttat till havet
JOHANNA KAJSON

Kommentera inlägget här: