Powered by Jasper Roberts - Blog

15 bilder från sommaren

Jag har spelat in veckans vlogg men tekniken sviker mig, ahh.. måste köpa en bättre lösning för vloggandet för det här håller ju inte, tar ju fasiken 6h att få till en enda liten vlogg på 10 minuter - tips någon?!

Så länge har jag iaf rensat min mobil lite och tänkte att vi kunde titta på 15 bilder från sommaren som ni inte fått se, häng med!
 
En dag när Rickard behövde jobba så tog jag med Charles till Vellinge blomman för jag hade lovat honom att titta på kaninerna där - dock hade jag missuppfattat det hela och de fanns tydligen utomhus så det var inte världens smartaste grej att göra i spöregnet, haha. Märk väl att han hade sandaler, jaja.. Vi var ensamma med kaninerna iaf och fick äta glass efteråt - en mysig utflykt bara vi två!
 
Det blir mycket Charles-fokus såklart... Här är vi hos syrran i deras hus i Rögla och Charles lär kusinen Donna allt om paddan (eller pandan som han kallar den.. myyycket förvirrande eftersom pandan skriker han också när han badat klart och vill få på sig sin pandmorgonrock som han älskar!!)
 
 
Kvällen innan vår bröllopsdag så hade vi barnvakt lite spontant så vi tog med en flaska av vår favoritchampagne och traskade ner till solnedgången nere vid havet för ett kvällsdopp trots blåst och tång...
 
 
Det blev urmysigt - såklart! Vi hade med lite korvar och snackade om livet, och vi var nästan ensamma eftersom vädret var så kass egentligen. Men det gjorde inget.
 
 
Sen tog vi ett dopp i havet och fångade en som var på kvällspromenad som kunde fota oss - det blev starten på en riktigt mysig helg!
 
 
Här var vi på 10+15årskalas med poolparty och jag bara älskade Donnas outfit som är samma som min mamma och hennes syskon haft förr.
 
 
Och en annan dag var vi bortbjudna till andra vänner som också har pool, då hann vi dock inte bada men Charles satt vid kanten och plaskade med fötterna och både han och deras dotter fick varsin liten båt i present av mig som de kasade i och vi andra fick fiska upp om och om igen.
 
 
Denna bilden fick jag av filmaren Maria på Kenzas och Aleks bröllop, den där lilla urgulliga bilen matchade jag visst med på söndagen och den var nästan lika fotad som själva brudparet under helgen kan jag säga..
 
 
I början av sommaren var ju våra vänner Mike och Martina här och Charles blev så himla förtjust i Martina.. Det har han iofs alltid varit men denna gången var han extra tokig i dem båda och ville bara busa, mysa och leka med dem..
 
 
När vi var i Småland så tog svärfar med oss ut med båten en liten sväng, det var båtpremiär för både Charles och hans kusin Harry och ddet var så himla mysigt som vanligt. Även om superC avskydde den gigantiska flytvästen såklart - och det kan man ju förstå för han såg ju knappt något bakom kragen, haha.
 
 
Det blev många mulna och blåsiga och liiite för kalla dagar på stranden men jag är ändå så himla glad att vi svängt förbi stranden mycket i sommar och bara doppat fötterna och lekt lite i sanden.
 
 
En annan dag var vi ju i Smygehamn och lunchade, ni ser ju at vädret var sådär då med men att spana på båtarna är ju alltid kul ändå...
 
 
Donna har fått en liten sandlåda i sitt hus så där hängde vi en hel de, jag har ju funderat på om Charles skulle få en också men spontant känns stranden som en roliga sandlåda att komma iväg till ofta isf..
 
 
 
Jag köpte ju iskaffe från Nespresso som jag trodde jag skulle få smutta på hela sommaren men tji fick jag, där ligger på tok för många kvar i lådan och en värmande kaffekopp har känts bättre i blåsten, haha. Men de dagarna som jag gjort mig en liten iskaffe har de smakat prima och precis nu tror jag faktiskt jag ska gå och göra mig en till!
 
 
Kommentera inlägget här: