Powered by Jasper Roberts - Blog

Mr Minis nalle och vitsippor

Igårmorse fick Mr Mini sin allra första nalle från sin mormor och morfar... En mjuk, ljuvlig brunbjörn som påminner lite om min som jag fick av min mormor och morfar när jag föddes. Min nalle är fortfarande min trygghet så jag hoppas att denna nallen ska få bo med Mr Mini för alltid med!

Fick tag i några vitsippor vid BB Sophia igår som jag plockade med mig hem, årets första och enda och det passar väl bra till Valborgsmässoafton?!

Vi fick hem nallen redan nu för att kunna sova med den sista veckorna så den luktar oss när Mr Mini får den på som födelsedag av sin mormor och morfar, han kommer faktiskt från Båstad (Teddykompaniet) vilket jag tycker är extra mysigt då jag bodde där i några år...


Tack för all kärlek igår! Ny dag, nya tag. Ska undersöka vad det stod i remissen som gjorde att vi var kallade till det där läkarbesöket igår, men framförallt så är det VALBORG och många dagars vila framför oss!! Skönt! Ska fira våren och Valborg med att elda i brasan, lukta på vitsipporna och lyssna på Lunds studentsångares skiva. 

Hur firar ni?Kommentera inlägget här: