Powered by Jasper Roberts - Blog

Mot Jamaica!

Resan till Jamaica tog lite längre tid än väntat då vi hade oturen att det planet vi skulle flyga med hade gått sönder och vi fick ägna ett par timmar åt att sitta på flygplatsen och läsa en bok. Men det gick bra det med, inte lönt att stressa upp sig över något man inte kan göra något åt!

Till slut kom vi iaf iväg och flygningen tog bara lite mer än en timme från Miami till Jamaica och American Airlines har rymligt med plats och trevlig personal som bjuder på dricka ombord.

Väl framme mötte en trevlig taxichaufför upp oss och körde oss till Hiltons magiska hotell där vi fick ett fantastiskt rum på översta våningen mes utsikt över golfbanan och havet. Solen ville inte visa sig och det blåste orkanvindar (kanske inte riktigt men rejäla vindar var det iaf) men det stoppade inte oss från att bada och simma bort till poolbaren för några drinkar. De har alltså en bar i (ja, iiii!!!) poolen med världens godaste drinkar och eftersom vi kört all inclusive är det bara att gå loss! Dessutom bjuds det på både sparkling wine och färska kokosnötter med kokosvatten så jag trivs som fisken i vattnet! Här ska frossas i goda juicer och massor av frukt!

Unga Fru Kajson

Kategori: Resor och sol Taggar: Flyg, Jamaica, Karibien, Resa, Sol;
Kommentera inlägget här: